Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Selvi’si Bihter Dinçel yine muhteşem bir diziye adını yazdırdı!

Mucize Doktor’un Selvi’si Bihter Dinçel yine muhteşem bir diziye adını yazdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1982 doğumlu olan Bihter Dinçel’in bugüne kadar yer aldığı projelerdeki performansını iyi bilen hayranları yeni dizisi için de şimdiden heyecanlı bir bekleyiş içinde.

2006 yılında yayınlanan Avrupa Yakası isimli dizideki Zeynep Hacer Aksoy karakterini canlandıran oyuncu, geniş bir hayran kitlesi elde etmişti. Büyük popülerlik yaşadığı bu dizinin ardından Geniş Aile’de Nazan olarak izlediğimiz oyuncu, akıllarda kalıcı oldu.

Üst üste farklı dizilerde farklı roller canlandıran Bihter Dinçel, en son Mucize Doktor isimli dizide yer aldı… 2 sezon süren ve büyük bir başarı kazanan dizide Selvi karakterinde izlediğimiz oyuncu yine iyi performansı ile başarıya önemli katkı yaptı.

Bihter Dinçel, Mucize Doktor projesinin finalinden sonra bir süredir dinleniyordu. Oyuncunun Show TV’nin yeni ve çok iddialı dizisi Baba ile anlaştığı ortaya çıktı.

Daha önce ismi “Bir Gece Ansızın” olarak bilinen dizinin adının Baba olarak değiştirildiği fragmanı yayınlanınca ortaya çıktı. Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer’in başrolünde yer alan Baba dizisinde Bihter Dinçel’i Münevver karakterinde izleyeceksiniz.

Servet karakterini Taner Rumeli canlandıracak ve Bihter Dinçel ile partner olacak.