Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan, Yasak Elma ve Üç Kuruş dizileri reytinglerde aynı sorunu yaşıyor!

Alparslan, Yasak Elma ve Üç Kuruş dizileri reytinglerde aynı sorunu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan 3 önemli dizinin de aynı sorunu yaşadığını biliyor musunuz? Son dönemde Türkiye’nin siyaseti ve ekonomisinde yaşanan gelişmeler Fox TV Ana Haber bülteninin yeniden iyi reytingler almasına neden oldu. Ayrıca atv’de yayınlanan ve büyük ilgi görmeye devam eden Esra Erol’da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programlardaki insan hikayeleri de izleyicinin desteğini aldı.

Bu iki programın öne çıkması dizilerin pazartesi akşamları sıralamadaki yerlerinin de değişmesine neden oldu. Alparslan dizisi tüm kişiler kategorisinde birinci olurken ikinci sırada Esra Erol’da ve üçüncü durumda da Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber bülteninin çok iyi reytingler aldığını görüyoruz. Bu nedenle de Yasak Elma dördüncü olurken, Üç Kuruş dizisi de altıncı sırada yer alabildi.

Alparslan, Yasak Elma ve Üç Kuruş dizileri reytinglerde aynı sorunu yaşıyor! 8

Tüm kişiler kategorisinde hem üç önemli dizinin de geçtiğimiz haftalara göre reytinglerinde önemli bir gerileme yaşanıyor. Üç dizide de aynı durumun görülmesi izleyici geçişkenliğinin pek fazla olmadığını gösteriyor.

AB grubunda da Alparslan dizisi birinci ama ikincilik de Fox Ana Haber bültenine geçti. Geçtiğimiz haftalarda Yasak Elma daha iyi reytinglerle ikinci olabilirken, şimdi üçüncü sıraya geriledi. Üç Kuruş dizisi de ancak dördüncülük elde edebildi.

Alparslan, Yasak Elma ve Üç Kuruş dizileri reytinglerde aynı sorunu yaşıyor! 9

ABC1 kategorisinde bu sefer birinciliği Fox Ana Haber bülteni elde etti. Alparslan ikinci olurken, Yasak Elma üçüncü sırada. Üç Kuruş dizisinin de beşinci olduğunu belirtelim.

Sıralamada Fox Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol’da isimli programlar tüm kategorilerde de ilk 6 içinde yer alıyor ve dizilerin sıralaması da bu yüzden geçen haftalara göre değişkenlik gösteriyor.