Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem Yüzyıl’ın iki şehzadesi Mehmet Günsür ve Aras Bulut İynemli yeni bir projede bir araya geliyor!

Muhteşem Yüzyıl’ın iki şehzadesi Mehmet Günsür ve Aras Bulut İynemli yeni bir projede bir araya geliyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Muhteşem Yüzyıl Show TV’de ilk kez 11 yıl önce ekrana geldiğinde müthiş bir ilgi görmüştü. Çok başarılı bir dönem dizisi olan Muhteşem Yüzyıl birçok ünlü oyuncuyu ağırlamıştı. Bunlardan ikisi olan Aras Bulut İynemli ve Mehmet Günsür yeni bir dizide bir araya geliyor. Ama bu kez Cumhuriyet’i kuracaklar.

Önce Show TV’de ardından Star TV’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı etkisi altına almıştı. Dizide Kanunu Sultan Süleyman’ın hayatı ve çocuklarının hikayesi anlatılıyordu.

Kanuni Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç’in canlandırdığı dizide Mehmet Günsür Kanuni’nin Mahidevran’dan olan şehzadesi Mustafa’yı, Aras Bulut İynemli de Hürrem Sultan’dan olan şehzadesi Bayezid’i canlandırmıştı. Her iki oyuncu da dizide müthiş bir performans sergilemişti.

Muhteşem Yüzyıl’ın iki şehzadesi Mehmet Günsür ve Aras Bulut İynemli yeni bir projede bir araya geliyor! 7İki oyuncu şimdi yeni bir dizide bir araya geliyor. Ancak bu kez Osmanlı dönemini değil, Cumhuriyet’in ilk yıllarını anlatacak bir dizide. Aras Bulut İynemli ve Mehmet Günsür, Lanistar Medya’nın Disney Plus için çekeceği Atatürk dizisinde bir araya gelecek.

Hazırlıklarına çok önceden başlanan dizide Mustafa Kemal Atatürk’ü Aras Bulut İynemli canlandıracak. Mehmet Günsür’ün canlandıracağı rol ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı.

Dizinin çekimlerine yaz aylarına doğru başlanacak ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023’te Disney Plus ekranında izleyiciyle buluşacak. Altışar bölümden iki sezon olarak çekilecek olan dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlenecek.