Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Ünsal, sadakat kavramının sorgulandığı yeni filmiyle beyaz perdede!..

Tuba Ünsal, sadakat kavramının sorgulandığı yeni filmiyle beyaz perdede!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Son yıllarda televizyon dizilerinden çok tiyatroya odaklanan Tuba Ünsal, üç yıldır üzerinde çalıştığı, Ayşe Kulin’in çok satan romanı Adı Aylin’den aynı adla uyarlanan tiyatro oyununun galasını geçtiğimiz günlerde yaptı.

Adı Aylin oyunuyla tiyatro sahnesinde hayranlarıyla bir araya gelen Tuba Ünsal, beyaz perdede de 25 Şubat tarihinden itibaren, Sadece Bir  Gece adlı film ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Filmin başrollerinde Tuba Ünsal’a, en son geçen yıl Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde ‘Behram’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Cemal Hünal eşlik ediyor.

Tuba Ünsal, sadakat kavramının sorgulandığı yeni filmiyle beyaz perdede!.. 7

Sadakat kavramının sorgulandığı Sadece Bir Gece’nin  senaristliğini ve yönetmenliğini Sinan Biçici üstlenirken  filmde Tuba Ünsal ile Cemal Hünal’a Gürgen Öz, “Bay J” lakaplı radyo programcısı Jerji Benveniste, Duygu Şen Benveniste, Bengi İdil Uras ve Anıl Altınöz’ün de aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Sadakat kavramını evli bir çiftin ilişkisi üzerinden yeniden sorgulatacak filmin hikayesi “Bir aşkın en zor sınavı nedir?” sorusuna yanıt arıyor.

Sadece Bir Gece’nin afişi; James Bond, Kill Bill gibi filmlerin afişlerini tasarlayan dünyaca ünlü Türk tasarımcı Emrah Yücel’e ait.

Afişteki fotoğrafı ise ünlü fotoğrafçı Mustafa Seven çekti. Galası dün akşam yapılan Sadece Bir Gece filmi 25 Şubat cuma günü vizyona girecek.