Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım Aziz’in setinden paylaşım yaptı sosyal medya yıkıldı!

Murat Yıldırım Aziz’in setinden paylaşım yaptı sosyal medya yıkıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baş rollerinde Murat Yıldırım ve Damla Sönmez gibi iddialı iki ismin yer aldığı Aziz dizisi çok yakında Show TV ekranında olacak. Özellikle Murat Yıldırım hayranlarının büyük heyecanla beklediği Aziz dizisinin yayın günü hala açıklanmadı. İzleyici merakla yayın gününün açıklanmasını bekliyor.

Murat Yıldırım instagram hesabından setten fotoğraf paylaştı. Dizinin yönetmenleri Zeynep Günay Tan ve Recai Karagöz ile fotoğrafını koyan oyuncu paylaşımına, ‘Sevgili yönetmenlerimle’ yazdı.

Oyuncunun kısa sürede 1 milyona yakın yorum alan fotoğraflarına takipçileri tarafından çok sayıda, ‘Heyecanla bekliyoruz’ şeklinde yorum yapıldı.

Murat Yıldırım Aziz'in setinden paylaşım yaptı sosyal medya yıkıldı! 8

Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar, Simay Barlas gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizi Fransız işgali altındaki Antakya’da geçecek.  Çekimleri yine Antakya’da devam eden diziyi milyonlarca izleyici heyecanla bekliyor.

Murat Yıldırım Aziz'in setinden paylaşım yaptı sosyal medya yıkıldı! 9

Aziz dizisinin konusu şöyle; Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır.

İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar’ın oğlu Adem ile nişanlanmıştır.