Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşilçam dizisinin ikinci sezonunda çok iddialı bir oyuncu var!

Yeşilçam dizisinin ikinci sezonunda çok iddialı bir oyuncu var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonuyla çok beğenilen BluTV dizisi Yeşilçam ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeşilçam’ın büyük bir merakla beklenen ikinci sezonu 28 Ekim’de ekrana gelecek. Dizinin yeni sezonunda son dönemin çok dikkat çeken bir oyuncusu da yer alıyor.

1960’lı yıllarda geçen ve o dönem Türkiye’de sinemanın kalbi olan Yeşilçam’ı konu alan dizi, hırslı prodüktör Semih Ateş ve maceralarını anlatıyor. Hayatını sinemaya adayan Semih Ateş’i başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy canlandırıyor.

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın yönettiği Yeşilçam’da ayrıca Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci de başrollerde yer alıyor. BluTV, Yeşilçam’ın heyecanla beklenen ikinci sezonunun 28 Ekim’de yayınlanacağını duyurdu. İlk etapta beş bölüm yayına konulacak.

Yeşilçam’ın yeni sezonunda yeni oyuncular da var. Bunlardan en dikkat çekeni, son dönemin yıldızı parlayan genç kadın oyuncularından Bige Önal. 31 yaşındaki oyuncu daha önce de Hakan: Muhafız dizisinde Çağatay Ulusoy’la birlikte rol almıştı.

Yeşilçam dizisinin ikinci sezonunda çok iddialı bir oyuncu var! 7

En son Sen Çal Kapımı dizisinde Selin rolüyle izlediğimiz oyuncu, Netflix’te ekrana gelen ve yayınlandığı dönem çok konuşulan Bir Başkadır dizisindeki rolüyle dikkatleri çekmişti. Bu dizide canlandırdığı türbanlı kız Hayrünnisa rolüyle oyuncu büyük övgü almıştı.

Bige Önal şimdi de Yeşilçam dizisinin kadrosunda. Bige Önal, Semih Ateş’in yanında çalışmaya başlayan gizemli bir kadını canlandıracak. Önal bu kez çok farklı bir karakterle izleyicinin karşısına çıkacak.