Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’nın Ülfet’i Hatice Aslan’ın yeni dizisi belli oldu!

Zümrüdüanka’nın Ülfet’i Hatice Aslan’ın yeni dizisi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Dizi dünyasının en deneyimli oyuncularından Hatice Aslan, oyunculuktaki yeteneğini artık kanıtlamış bir oyuncu. Bugüne kadar birçok farklı rolde izlediğimiz, en son Zümrüdüanka dizisinde canlandırdığı Ülfet karakteriyle hafızalarımıza kazınan Hatice Aslan yeni projesini belirledi.

Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan Hatice Aslan dizi oyunculuğuna 1992 yılında yayınlanan Elif’in Rüyaları ile başladı. En büyük çıkışını ise 1993-1999 yılları arasında TRT 1’de ekrana gelen ve yayınlandığı dönem çok sevilen Ferhunde Hanım ve Kızları dizisinde yaptı.

Ardından En Son Babalar Duyar, Kınalı Kar, Lale Devri, Kuzgun’un da aralarında bulunduğu birçok başarılı dizide rol aldı. Nuri Bilge Ceylan’ın Üç Maymun isimli filmin başrolünde yer alan Aslan bu rolüyle hem yurt dışında hem de Türkiye’de ödüller kazandı.

Zümrüdüanka'nın Ülfet'i Hatice Aslan'ın yeni dizisi belli oldu! 7

Hatice Aslan’ın Fox TV’de yayınlanan Zümrüdüanka dizisinde hayat verdiği Ülfet, dizinin en çok akılda kalan karakteri oldu. Başarılı oyuncu Zümrüdüanka’dan sonra Cam Tavanlar’da rol alsa da, dizi kısa ömürlü olduğu için canlandırdığı karakter Ülfet kadar başarılı olamadı.

Hatice Aslan şimdi yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni dizinin adı Annemizi Saklarken. Dizinin başrollerinde Hatice Aslan’ın yanı sıra Ece Yaşar, Hande Doğandemir ve Kutsi yer alacak. Barış Yöş’ün yöneteceği diziyi usta kalem Sırma Yanık yazıyor.

Annemizi Saklarken dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak çekimlerin çok yakında başlayacağı belirtiliyor.