Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım yeni rolü için tam 10 kilo verdi!

Murat Yıldırım yeni rolü için tam 10 kilo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında Aziz dizisi başlıyor.. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizi için tüm ekib büyük bir heyecan içinde. İzleyiciler de merakla 1930’lu yılların Türkiye’sinde geçecek olan hikayeyi bekliyor.

Aziz dizisi, Antakya’da çekiliyor ve etkileyici bir hikayeye sahip. Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının öncesindeki süreçte geçen hikaye, bu gelişmeyi de içine alan bir hikayeye sahip… Aziz dizisinde biraz gençleşen, o yılların giyim tarzıyla da dikkat çeken Murat Yıldırım, iki sezon süren Ramo’dan sonra yeni bir rolle hayranlarının karşısında olacak.

Aziz Payidar isimli karakteri canlandıracak olan ünlü oyuncu, heyecanını gazeteciler ile paylaştı. Murat Yıldırım, “Ramo’dan sonra biraz dinlenirim diyordum ama hikaye o kadar iyiydi, ‘tamam’ dedim. İnşallah seyirci de çok beğenir. Biraz izledim, ben çok beğendim” diye konuştu.

Ramo dizisinin finalinden sonra yaz döneminde biraz kilo aldığını belirten Murat Yıldırım, yeniden forma girmek için 10 kilo vermek durumunda kaldı.

Oyuncu, Aziz rolü için bu kiloları vermesinin o kadar kolay olmadığını da ifade etti. Murat Yıldırım, “Biraz zor oldu vermek ama 2 ayda kiloları verdim” diye konuştu.

5 Kasım Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Aziz dizisinde bir Fransız delegesinin oğlunu öldüren zengin bir ailenin çocuğu olan Aziz, bir süre memleketini terk etmek zorunda kalır. Aziz evine geri döndüğünde ise sevdiği kadının bir başkası ile nişanlandığını ve her şeyin çok değiştiğini görür. Aziz’in aşkı arama hikayesi ve Hatay’ın özgürlük mücadelesinin detaylarını bu yapımda izleyeceksiniz.