Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım’dan Ramo dizisindeki rol arkadaşına kutlama

Murat Yıldırım’dan Ramo dizisindeki rol arkadaşına kutlama

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Ramo, ekranın aksiyonu bol yapımlarından birisi. Başrolünde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in rol aldıkları dizi, geçtiğimiz sezon ortasında Adana’da çekilmeye başlamıştı. Dizi, pandemi nedeniyle ara verdikten sonra yeni sezonda yepyeni haliyle geliyor ekrana.

İlk sezonda dizide yer alan pek çok isim veda ederken, yeni isimler de Ramo’ya katıldı. Bu isimlerden bir tanesi de Cihangir’in adamı Doğu olarak diziye dahil olan Mustafa Yıldıran’dı.

İstanbul’da çekimleri devam eden dizide Doğu karakteri, başta Ramo’nun başına pek çok iş getirdi. Cihangir’in emriyle Ramo’ya düşman olan Doğu’nun daha sonra Köksal babanın oğlu olduğu öğrenildi.

Doğu, babasının yaşadığını ve Ramo’nun da ona yardım ettiğini öğrenince saf değiştirmişti. Artık Ramo için çalışan Doğu ve Ramo arasında güçlü bir bağ kuruldu.

Sadece kamera önünde değil, arkasında da iki oyuncunun iyi dost oldukları Murat Yıldırım’ın bir paylaşımıyla daha iyi görülüyor.

Murat Yıldırım'dan Ramo dizisindeki rol arkadaşına kutlama 8

Yıldırım, rol arkadaşı Mustafa Yıldıran için bir paylaşım yaptı ve “İyi ki doğdun güzel kardeşim” notunu düştü..

Bu arada dizinin setinde kısa bir süre önce korona nedeniyle yaşanan sıkıntı yüzünden çekimlere ara verilmişti. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan dizi, bu hafta 19 Mart Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak.

Murat Yıldırım, dizinin oyuncularıyla bir başka pozunu da paylaştı… Aşağıda onu da görebilirsiniz…

Murat Yıldırım'dan Ramo dizisindeki rol arkadaşına kutlama 9