Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay yeni dizisi için o kadar heyecanlı ki paylaşımıyla merakları arttırdı!

Birce Akalay yeni dizisi için o kadar heyecanlı ki paylaşımıyla merakları arttırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Oyuncu Birce Akalay, ekrana son olarak Star TV’de yayınlanan Babil dizisi ile gelmişti. Ne yazık ki beğeni toplayan kadrosuna karşın Babil dizisi istenen reytingleri alamayınca 20. bölümde final yaptı. Akalay dizide İlay karakterine hayat veriyordu ve başarılı performansıyla yine büyük beğeni toplamıştı.

Kadrosunda Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak gibi isimlerin yer aldığı dizi, izleyenlerin beğendiği bir diziydi ama rakipleri karşısında fazla mücadele edemedi.

Birce Akalay, dizinin final yapmasından sonra bir süre Bodrum’a giderek dinlenmeyi tercih etti. Daha sonra İstanbul’a dönen oyuncu, bu kez de Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan Dijital Sahne’nin ‘Hırçın Kız’ uyarlamasında Serkan Altunorak ile rol aldı.

Birce Akalay yeni dizisi için o kadar heyecanlı ki paylaşımıyla merakları arttırdı! 8

Bu arada kısa bir süre önce de yeni dizisi ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı! Birce Akalay’ın Netflix için çekilecek olan bir dizide oynayacağı gündeme geldi önce.

Ay Yapım imzalı dizide rol alacağını instagram sayfasından ‘Doğrudur’ diyerek müjdeleyen oyuncu, şimdilerde Kuş Uçuşu isimli yeni dizisi için hummalı bir çalışma içinde.

Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı iddialı dizinin cast çalışmaları sürüyor.  Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yapacağı dizide, bir televizyon kanalında farklı yaş kuşakları arasındaki durumlara yönelik hikaye anlatılacak.

Akalay, şu sıralar yeni dizisiyle ilgili bir çalışma içinde. Heyecanını instagram sayfasından takipçileriyle de paylaştı.

Pek çok okuma yaptığı anlaşılan oyuncunun “Her anının tadını çıkarabilmek için gün sayıyorum. Her geçen gün daha derinine indikçe ballanıyor Kuş Uçuşu” notu da merakları iyice arttırdı…

Birce Akalay yeni dizisi için o kadar heyecanlı ki paylaşımıyla merakları arttırdı! 9