Ana sayfa Sosyal Medya Dünya yansa Alp Navruz’un umuru değil! Uğur Güneş, Matrix’ten çıkmış gibi!

Dünya yansa Alp Navruz’un umuru değil! Uğur Güneş, Matrix’ten çıkmış gibi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın başarılı ve yakışıklılığıyla konuşturan jönlerinden Alp Navruz ve Uğur Güneş’in karizmalarıyla dikkat çeken son instagram paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Alp Navruz var. Oyunculuğuyla en çok dikkat çeken projesi Fazilet Hanım ve Kızları olmuştu.

Star TV’de yayınlanan diziden sonra TRT1’de ekrana gelen Elimi Bırakma dizisinde de Alina Boz ile oynayan Navruz, son dönemin çok konuşulan oyuncuları arasında yer alıyor.

Daha sonrasında rol aldığı Fox TV’nin Zümrüdüanka dizisinde de yine yıldızını parlatan oyuncu, Ceren Yılmaz ile birlikte rol aldıkları dizinin final yapmasının ardından bir süredir ortalarda yok.

Sosyal medya aracılığıyla hayranlarıyla buluşan Alp Navruz’un son pozuna ise düşen düşene adeta! Oyuncunun hafif serseri, umarsız, cool görünümlü pozuna düştüğü not da tam konsepte uygun olmuş…

Alp Navruz, “Ölümün varolduğu bir dünyada hiç bir şey ciddi değildir aslında” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Dünya yansa Alp Navruz'un umuru değil! Uğur Güneş, Matrix'ten çıkmış gibi! 8

Gelelim Uğur Güneş’e… Rol aldığı atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan ani ayrılışı ile gündemde. Oyuncu, kendi isteğiyle Yılmaz karakterine veda etti. Dizide karakterin ölmesiyle birlikte Uğur Güneş de ayrıldı ve Adana’dan İstanbul’a gelerek yeni dizisinin çalışmalarına başladı.

Kanunsuz Topraklar isimli bir dizide oynamaya hazırlanıyor. Bu kez bir madenci olarak karşımıza çıkacak. 1939’da geçen hikayede şirketin patronunun kızına aşık olan madenci Davut olarak yer alacak dizide.

Bu arada düzenli spor yapan oyuncunun kaslarını bir hayli geliştirdiği de son yaptığı paylaşımlara yansımıştı. Oyuncu, yine karizmatik bir pozuyla dikkatleri çekti.

Uğur Güneş’in gözlüğü ve bıyıklı hali, deri ceketi ile verdiği poz, Matrix filminden çıkmış gibi görünüyor adeta!

Dünya yansa Alp Navruz'un umuru değil! Uğur Güneş, Matrix'ten çıkmış gibi! 9