Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım’dan RTÜK’ün sosyal medyada Ramo paylaşımına tepki!

Murat Yıldırım’dan RTÜK’ün sosyal medyada Ramo paylaşımına tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisi Cuma akşamı izleyicilerle Show TV ekranında buluştu. İkinci sezona aksiyon sahneleriyle dolu olarak başlayan dizinin değişen hikayesi izleyicilerden ilgi gördü.

Bu ilgini bir sonucu olarak da Ramo’nun reytinglerini yükselttiği de görüldü. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı dizideki bir sahne ise RTÜK’e şikayet edildi. 11 yaşındaki bir öğrencinin RTÜK’e yolladığı Ramo ile ilgili eleştirinin kurumun twitter ve instagram’daki sosyal medya hesaplarında yer alması dikkat çekti. “Çocuklar kırmızı çizgimizdir. Duyarlı yavrularımıza sonsuz teşekkürler…” denilerek bu öğrencinin mesajı sosyal medyada yayınlandı.

Zafer isimli öğrenci, şu mesajı yazmıştı: “Merhaba ben 11 yaşında 5. sınıf öğrencisiyim. Show TV’de yayınlanan RAMO adlı dizide bıçaklanma sahnesini gördüm ve çok etkilendim. Lütfen diziyi sonlandırın.”

Bu mesaja yanıt olarak RTÜK’ün hesabından Zafer isimli gence verilen cevap ise şöyleydi: Sevgili Zafer bu duyarlılıkta olman, seni rahatsız eden bir sahneyi bize iletmen çok güzel. Senin gibi değerli çocuklarımızın ekran duyarlılığı bizleri çok memnun ediyor. Lütfen çevrene de bu duyarlılığı aktar. Şikayet ettiğin diziyi uzmanlarımıza inceleteceğiz. Teşekkürler.”

Murat Yıldırım yapılan bu paylaşıma instagram hesabından dikkat çeken bir eleştiride bulundu. İşte o paylaşım:

“Ben bunu çözemedim, çözebilen varsa buyursun! 11 yaşında çocuğun Sosyal Medya kullanmasına mı yanayım, ilk defa RTÜK’ün bir diziyi kamuoyuna şikayet etmesine mi yanayım, ufaklığın Türkçesinin maşallahlığına mı yanayım!”

blank