Ana sayfa Dizi Fragmanları Murat Yıldırım’lı Aziz gümbür gümbür geliyor! Dizi hayranları da boş durmadı ve bir sürpriz yaptı!

Murat Yıldırım’lı Aziz gümbür gümbür geliyor! Dizi hayranları da boş durmadı ve bir sürpriz yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Show TV’de ekrana gelmeye başlayacak Aziz dizisi için çalışmalar son hız ilerliyor. Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in başrolleri paylaştığı dizinin ilk tanıtımı diye sosyal medyaya düşen video da önce herkesi heyecanlandırdı. Elbette ki bu bir dizi hayranı tarafından hazırlanan amatör bir çalışmaydı. Fragman etkileyici olunca da birçok kişi fragmanı izledi ve beğenide bulundu.

Ekranların en sevilen oyuncularından Murat Yıldırım, yeni sezonda Aziz isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizide baş kadın oyuncu için önce Melisa Şenolsun ile anlaşılmıştı. Ancak Şenolsun ayrılmak isteyince yerine en son Çukur dizisinde Efsun karakteriyle izlediğimiz usta oyuncu Damla Sönmez geçti.

Dizinin iki başrol oyuncusu da belli olunca hazırlıkların tamamlanması beklenmeye başlandı. Aziz dizisi için Antakya’da büyük hazırlıklar yapıldı. Yeni sezonun en etkileyici yapımlarından birisi olması beklenen dizi için hayranlar da boş durmuyor. Sosyal medyada yapılan binlerce paylaşımın yanında bir de hayali fragman paylaşıldı.

Farklı dizilerden alınan görüntüler, Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in eski dizelerinin de aralarında yer aldığı görüntüler üzerinden hayranların hazırladığı Aziz fragmanı çok beğenildi. Hatta Murat Yıldırım da bu fragmanı beğenerek yayılmasına aracılık etti.

Zeynep Günay Tan’ın proje tasarımını yaptığı ve Eda Tezcan’ın da hikayesini yazdığı Aziz dizisinde birçok önemli isim buluştu. Dizide Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan, Meral Çetinkaya, Füsun Demirel, Fırat Tanış gibi usta oyuncular yer alıyor.

Yıldırım’ın Aziz Payidar karakterine hayat vereceği dizinin hikayesi 1930’lu yıllarda geçecek. Dizide Aziz bir Fransız askerinin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da baba ocağını terk edecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba’yı da terk etmek durumunda kalacak. Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya’da bambaşka bir hayatın kapılarını açacak.