Ana sayfa Dizi Haberleri Mevlana’dan ayrılan Timuçin Esen’in yerine kim geçecek? İşte büyük iddia!

Mevlana’dan ayrılan Timuçin Esen’in yerine kim geçecek? İşte büyük iddia!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kanal D dizisi Hekimoğlu’nda sıra dışı doktok Ateş Hekimoğlu olarak izlediğimiz yetenekli oyuncu Timuçin Esen’in yaz ortasında TRT 1’in yeni dizisi Mevlana ile anlaştığı ortaya çıkmıştı. Haber kesin olarak duyurulmuştu. Ancak birkaç gün önce Esen’in diziden ayrıldığı ortaya çıktı.

Mevlana’nın hayatının anlatacağı dizide Timuçin Esen başrolü Ahu Türkpençe ile paylaşacaktı. Ancak Timuçin Esen, açıklanmayan bir sebepten ötürü Mevlana dizisinin başrolünde yer almaktan vazgeçti. Şimdi en büyük soru işareti Timuçin Esen’in yerine kimin geçeceği.

İddialara göre Mevlana dizisi için daha önce uzun zamandır ekranda olmayan çok ünlü bir oyuncu ile görüşülmüştü. Bu oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’ydu. Ancak anlaşma Timuçin Esen’le sağlanmıştı. Şimdi gözler yeniden Kenan İmirzalıoğlu’na döndü.

Mevlana'dan ayrılan Timuçin Esen'in yerine kim geçecek? İşte büyük iddia! 7

İddia ne kadar doğru bilemiyoruz. Ancak eğer Kenan İmirzalıoğlu ile anlaşma sağlanırsa Mevlana dizisi adına çok önemli bir gelişme olacaktır. Yakışıklı oyuncunun 2018 yılında rol aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi’nden sonra Blu TV’de yayınlanan Alef dışında başka bir yapımda rol almadığını da hatırlatalım. İmirzalıoğlu’nun Alef’in ikinci sezonunda yer almayacağı da ortaya çıktı.

TRT’nin yeni dijital kanalı için büyük titizlikle hazırlanan Mevlana dizisinin çekimlerinin ise yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor. Çekimler Konya’da gerçekleştirilecek.

Mevlana dizisinde ayrıca İlker Aksum, Yusuf Çim, Kaan Yıldırım, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Ushan Çakır, Mert Karabulut, Özlem Tokaslan ve Mert Turak rol alıyor.