Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ çocukluğuyla poz verdi! Nasıl mı? Yanıtı burada…

Kıvanç Tatlıtuğ çocukluğuyla poz verdi! Nasıl mı? Yanıtı burada…

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en başarılı ve yakışıklı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ her yaptığıyla Türkiye gündeminde üst sıralarda yer bulmayı başarıyor. Ekranlara bir süre ara veren ancak yeniden hummalı bir çalışma içine dönen Tatlıtuğ son olarak Yarının Suyu projesinin tanıtım filminde rol almıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ bugünlerde çok yoğun. Özge Özpirinçci’yle başrolü paylaştığı ve Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi projesini tamamlayan yakışıklı oyuncunun adı birçok projede geçiyor.

Bunlardan biri yönetmen Özcan Alper’in çekeceği Aşıklar Bayramı isimli film. Film Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlanacak. Çekimlerine eylül ayında başlanacak olan filmde Tatlıtuğ’a usta oyuncu Settar Tanrıöğen eşlik edecek.

Kıvanç Tatlıtuğ’un önümüzdeki günlerde yer alacağı bir başka proje ise Netflix için çekilen Belçika yapımı dizisi Into The Night. Yakışıklı oyuncunun dizinin dizinin ikinci sezonunda yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş’la birlikte yer alacağı duyurulmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ çocukluğuyla poz verdi! Nasıl mı? Yanıtı burada... 7

Denize olan tutkusuyla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde Finish Türkiye ve National Geographic Türkiye’nin desteklediği sosyal farkındalık hareketi Yarının Suyu projesinin filminde rol almıştı.

Azalan su kaynaklarına ve suyun dikkatli bir şekilde kullanılmasına dikkat çeken filmde Tatlıtuğ’un çocukluğu da vardı. Yakışıklı oyuncunun çocukluğunu ona çok benzeyen bir çocuk oyuncu canlandırdı. Kıvanç Tatlıtuğ da çocukluğunu canlandıran oyuncuyla bir poz verdi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta Kıvanç Tatlıtuğ ve çocukluğunu canlandıran genç oyuncunun benzerliğine dikkat çekildi.