Ana sayfa Müzik Mustafa Ceceli, Kansersiz Yaşam Derneği için instagram’da sevenleriyle buluştu

Mustafa Ceceli, Kansersiz Yaşam Derneği için instagram’da sevenleriyle buluştu

tarafından ker_def

Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu üyesi, sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, Karadeniz müziğinin önemli ismi Ekin Uzunlar ile 2 Mayıs Pazar günü Instagram sayfası üzerinden sevenleriyle buluştu.

“Evde kapalı kaldığımız bu günlerde, birlikte şarkılar söyleyelim, iyilikte buluşalım” diyerek yola çıkan Mustafa Ceceli, yayını Kansersiz Yaşam Derneği yararına düzenledi.

Ceceli; İstanbul Valiliği tarafından onaylanan, Yaşam Desteği- Aile Yardımı” İzinli Bağış Toplama Kampanyası kapsamında 4381’e “Umut” yazılarak sms atılmasını istedi. Ceceli, 5 Mayıs Çarşamba günü saat 21:30’a kadar 4381’e sms atanların içerisinden bir kişiye Ekin Uzunlar ve kendisinin imzasının olduğu gitarını hediye edeceğini duyurdu.

Sohbet ve müzik dolu yayınla keyifli bir akşam yaşatan Mustafa Ceceli sevenlerine ikinci bir yayın daha yapacağının haberini verdi. Bu yayında da sms ile yardımda bulunan 10 kişiye zoom üzerinden özel toplantı ve de Ekin Uzunlar’ın kemençesini hediye edeceğinin müjdesini verdi.

“Müzikte İyilik Var” adıyla yapılan canlı yayın, programı kaçıranlar için Ceceli’nin ve Kansersiz Yaşam Derneği’nin Instagram sayfasından IGTV olarak yayınlanıyor.

Kansersiz Yaşam Derneği Pandemi döneminde neler yapıyor;

Pandemi süresince, Kansersiz Yaşam Derneği; BİRLİKTE İYİLEŞELİM “Yaşam Desteği- Aile Yardımı” bağış kampanyasına ağırlık verdi. Dernek, hem kanser hastası yakınlarına, hem sağlık çalışanlarına yönelik ihtiyaçların giderilmesi için ayni ve nakdi yardımlar yapmaya devam etmektedir. Ramazanda toplanan bağışlar ile 1000’e yakın aileye gıda yardımı ile alışveriş çeki olarak ihtiyaç sahiplerine gönderilmeye devam ediyor.