Ana sayfa Müzik Mustafa Ceceli, internet üzerinden canlı konser verdi!

Mustafa Ceceli, internet üzerinden canlı konser verdi!

tarafından ker_def

Kansersiz Yaşam Derneği’nin organizasyonuyla, sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, 15 Mayıs Cuma günü Türkiye’deki kanser hastası çocuklara ve Azerbeycan’daki çocuklara zoom video üzerinden canlı konser verdi.

Kanser tedavisi gören çocuklar pandemi döneminden önce de hayatlarını evde ve hastanede geçirmekteydiler. Bu dönemde tüm çocuklar, aynı kaderi paylaşmaya başladılar. Sosyalleşmenin çocukların psikolojik açıdan sağlıklı olmasının en önemli unsurlarından biri olduğu düşüncesiyle, Kansersiz Yaşam Derneği, yıllardır projelerine destek veren Azerbeycanlı küçük gönüllüleri ile kanser hastası olan minikleri bir araya getirdiği bu organizasyonu gerçekleştirdi.

Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz’ın katılımıyla, Genel Müdür Petek Kışlalı’nın moderatörlüğünde gerçekleşen konserle, 29 kanser hastası çocuk Mustafa Ceceli’nin sohbet ve şarkılarıyla moral buldu.

Küresel salgın nedeniyle tedavilerine evden devam eden çocuklara kendi kayıt stüdyosunda bağlanarak, gitarıyla şarkılar söyleyen Ceceli, duygularını şu şekilde ifade etti; “Bu çok özel bir yayın arkadaşlar, sadece sizlere şarkı söylemek çok güzel bir duygu. Bu buluşmayı düzenlediği için tüm Kansersiz Yaşam Derneği’ne, bir üyesi olarak teşekkür ediyorum. Harika bir buluşma oldu.”

Çocuklarla sohbetler eden Dida Kaymaz ise “Azerbaycan’la kardeş iki ülkeyiz. Sizin önünüzde bayrakları görünce insan çok duygulanıyor. Çok özel, çok başka bir duygu.” sözleriyle Azerbaycanlı çocukların öğretmenlerine de teşekkür etti.