Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Kıratlı’nın dizisi final yapıyor, Sinan Akçıl’a gün doğdu!

Burcu Kıratlı’nın dizisi final yapıyor, Sinan Akçıl’a gün doğdu!

tarafından ker_def

atv ekranında 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan Aşk ve Mavi dizisi, 16 Kasım Cuma akşamı 78. final bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Keremcem’in katılmasıyla reyting artışı yaşayan ancak yeterli olmayan Aşk ve Mavi dizisinin finali merakla bekleniyor. Dizinin başrol oyuncusu Burcu Kıratlı ise 3. sezonundaki dizi sayesinde geniş kitleler tarafından tanınmayı başardı.

Şu sıralarda ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı konuşulan Burcu Kıratlı’nın dizisinin bitmesi bu aşkına da çok yarayacak. Dizinin çekimleri Nevşehir Ürgüp’te gerçekleştiriliyordu. Kıratlı’nın İstanbul’dan uzakta olması Sinan Akçıl ile görüşmelerini azaltabilirdi. Ancak Aşk ve Mavi’nin final yapması Kıratlı’yı ilişkisini sürdürebilmesi için iyi bir zamanlama oldu.

Akçıl ise Mustafa Ceceli ile birlikte Radyo D’de Sarı Şeker Sema’nın konuğu oldu. Akçıl, “Burcu Kıratlı ile beraber misiniz?” sorusunu cevapladı.

‘Anlarsın’ şarkısını Sinan Akçıl’ın kendisine aranje yaptırmak istediğini belirten Mustafa Ceceli, parçayı çok beğendiği için daha sonra düete dönüştüğünü anlattı.

Burcu Kıratlı'nın dizisi final yapıyor, Sinan Akçıl'a gün doğdu! 7

Çalışmanın kendilerini çok memnun ettiğini vurgulayan ikili, Türkiye’nin de düeti çok sevdiğini ve bundan sonra da beraber şarkı söylemeye devam edeceklerini hatta birlikte konserler yapma düşünceleri olduğunu açıkladı.

Sinan Akçıl, Ceceli’nin ‘Es’ isimli şarkısını daha yeni yeni anladığını, çok sevdiğini ve bu şarkıyı çok özel birine göndermek istediğini söyledi.

Yakışıklı popçu, “Burcu Kıratlı ile beraber misiniz?” sorusuna “Es Burcu Burcu, bu şarkı özel birine gitsin” yanıtını verdi.

Rumen şarkıcı Otilia ile beraberken “Türk kahvesi yapmayı bilmeyen kızla evlenmem” dediğini hatırlatan Sarı Şeker Sema’ya, “Şimdi çok güzel Türk kahveleri içiyorum” dedi.