Ana sayfa Güncel Haberler Mustafa Sandal, Ceren Hindistan ile aşk konusunda açıklama yaptı

Mustafa Sandal, Ceren Hindistan ile aşk konusunda açıklama yaptı

tarafından ker_def

Mustafa Sandal, canlı yayında kendisine hayranlığını dile getiren Ceren Hindistan’la ilgili ilk kez konuştu. Mustafa Sandal, “Aşk yok, arkadaşlık var. Hiç yan yana gelmedik” dedi.

Konuyla ilgili magazinn.com’un ulaştığı Mustafa Sandal, Ceren Hindistan ilk ve son kez konuştuğunu belirtip şunları söyledi;

“Malum fotoğraftaki hanımefendi Ceren hanıma benzetilip sosyal medyada öyle bir yakıştırma yapılınca kendisi sosyal medyada bana çok nazik bir mesaj atıp hayranlığını dile getirdi. Ben de o samimi ve kalpten mesaja aynı şekilde karşılık verdim. Çok içten bir yazışma olduğu doğru ama kendisiyle hiç yüz yüze gelmedik.

Benim için yeni biten bir evliliğin ardından bu kadar çabuk, yeni ve ciddi bir ilişkiye başlamak gerçekten zor. İnsanların önce tanışması, sonra dost olması ve daha sonra eğer bu dostluktan keyif alıyorsa bir yola girmeleri sevginin, saygının doğal akışı değil midir zaten…

Ceren hanım medyadan gördüğüm kadarıyla çok hoş, çok mütevazi bir kadın ve aynı zamanda çok tatlı bir evladı var. Kendisinin ve evladının mutlu olmasını çok isterim. Ben bu dönemde onu iyi bir arkadaş olarak görebilirim. Benimle ilgili sarf ettiği sözler için de teşekkür ederim, çok nazik ve gurur okşayıcı, sağ olsun.”