Ana sayfa Dizi Haberleri Müthiş oyuncu kadrosu ile çok dikkat çeken yeni Kanal D dizisi!

Müthiş oyuncu kadrosu ile çok dikkat çeken yeni Kanal D dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı dizilerinin son dönemde öne çıkan yüksek performansları, izleyicilerin de yeniden bu ekrana dönmesini sağladı.

Bir dönemin en iyi dizilerini yayınlayan kanalı olarak bilinen Kanal D, son yıllarda ciddi sıkıntılar yaşamıştı. 2020 ve 2021 yılları ise kanalın yeniden kendisini bulmasını ve iyi dizilerle izleyicileri kendisine bağlamasını sağladı.

Kanal D’nin 2022 yılı için de planları var ve ilk olarak Üç Kız Kardeş dizisini izleyeceksiniz. Hazırlıkları devam eden projenin çekimlerini yakında Ayvalık’ta başlanacak. Ocak ayı sonunda dizinin yayınlanması yönünde bir beklenti var…

İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanında uyarlanan Üç Kız Kardeş, birçok izleyiciyi etkileyecek bir yapım…

Müthiş oyuncu kadrosu ile çok dikkat çeken yeni Kanal D dizisi! 30

Türkan, Derya ve Dönüş isimli kız kardeşlerin Ayvalık’ta anne ve babaları ile güvenli bir ortamda büyümeleri ama sonrasında hayatın güvensiz alanlarına savrulmaları ve başlarından geçen olaylar dizide anlatılacak.

İclal Aydın’ın da dizide oyuncu olarak yer alacak olması çok önemli bir kazanım. Senarist Betül Yatağan’ın süreç içinde ünlü yazara birçok kez başvurarak diziyi bu şekilde şekillendirdiği de biliniyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin bir başka dikkat çeken yönü ise oyuncu kadrosunun çok iyi olması…

Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu ve Hakan Atalay…

Görüldüğü üzere oldukça başarılı isimler dizi için seçilmiş ve iyi bir kadro oluşturulmuş.

Dizi hayranları da bir süredir bilgilerin paylaşıldığı Üç Kız Kardeş isimli yeni Kanal D dizisini heyecanla bekliyor.