Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin bomba gibi yeni dizisi Üç Kız Kardeş’te büyük talihsizlik!

Kanal D’nin bomba gibi yeni dizisi Üç Kız Kardeş’te büyük talihsizlik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerinde yoğun hareketlilik devam ederken, Kanal D’nin 2022 yılındaki sürprizinin Üç Kız Kardeş olduğu ortaya çıkmıştı. İclal Aydın’ın en çok satan romanlarından olan Üç Kız Kardeş, diziye uyarlandı… İclal Aydın da hikayede yer alacağı için ortada ilgi çekici bir durum oluştu.

Son dönemde Kanal D üst üste başarılı diziler ortaya çıkardı ve Üç Kız Kardeş’in de bu yapımlar arasına katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı isimli dizilerin ardından şimdi de izleyiciler aynı ekranda yine derinlikli bir dizi izleyecek.

Ayvalık’ta anne ve babası ile yaşayan 3 kız kardeşin, büyümeleri ve başlarına gelen olayların anlatıldığı dizide güçlü bir oyuncu kadrosu buluştu. Hazırlıkların sürdüğü dizinin ekibinden bazı isimlerin koronavirüse yakalanması ise büyük şanssızlık oldu.

Süreç Film imzasını taşıyan projede çekimlerin önümüzdeki günlerde Ayvalık’ta başlaması bekleniyor. Ancak koronavirüs vakaları nedeniyle nasıl bir planlama yapılacağı henüz netleşmedi.

Oyunculardan Veda Yurtsever ve Almila Ada’nın koronavirüse yakalandığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Ayrıca dizinin yönetmeni Eda Teksöz’ün de yine aynı sorun ile uğraştığı gelen bilgiler arasında.