Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar’da yeni karakter ortalığı fena karıştırdı!

Kanunsuz Topraklar’da yeni karakter ortalığı fena karıştırdı!

tarafından ker_def

22 Aralık Çarşamba akşamı Fox TV ekranında Kanunsuz Topraklar dizisinin 12. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Uğur Güneş ile Esra Bilgiç’in başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı konusu merakla bekleniyor.

Diziye son haftalarda katılan Başak Parlak, Bahar karakteri ile hikayede öne çıkmaya başladı.. Gülfem, Bahar’ın ortaklık teklifini kabul etmek zorunda kaldı. Yeni bölümde bu ortaklık işinin arkasında Ali Gelik olduğunu öğrenince dünyası başına yıkılacak. Başak Parlak, uzun bir aradan sonra dizi setlerine dönüş yaptı. Oyuncunun canlandırdığı Bahar karakterinin hikayede öne çıkmaya başladığı da görülüyor.

Kanunsuz Topraklar'da yeni karakter ortalığı fena karıştırdı! 8

Kanunsuz Topraklar dizisi güçlü bir hikaye ve başarılı oyunculuk performanslarıyla yoluna devam ediyor. Dizinin reytingleri hala beklentilerin altında gerçekleşiyor. Yine Fox TV’nin sezon sonuna kadar devam ettirmek istediği bir proje olduğu da biliniyor.

Peki Kanunsuz Topraklar’ın 12. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar: Hastanede yaşam mücadelesi veren Kasapoğlu hala Yavuz ve Asude için büyük bir tehlike teşkil etmektedir. Ondan kurtulmak için haince planlar yapmaya devam ederler.

Göksel Bey ve Davut, Kasapoğlu’nun canına kıymaya çalışan, Malik Bey’i kaçıran ve ölümüne sebep olan gizemli adamı bulur ve mekanını basarlar. Yavuz’un gizlice Asude ile görüştüğünü öğrenen Behice çıldırır, bir baskın da o yapar. Kafasına koymuştur; Asude ve Yavuz’u baş başayken yakalayacaktır.

Kanunsuz Topraklar'da yeni karakter ortalığı fena karıştırdı! 9

Göksel Bey’in Davut üstündeki baskısı anbean büyümektedir. Bahar Aras’la görüşmesi ve bu kadının sırlarını ortaya çıkartması şarttır. Maden mahallesinde tekrar ocak çalışmaları başlamıştır. Gülfem buna engel olmak için Ali Gelik’le masaya oturur. Kasapoğlu uyanır, korkunç gerçekler açığa çıkmak üzeredir.

Bu sırada Ali Gelik gizemli bir adamla anlaşma yapmak üzere buluşur. Zonguldak’ta fırtınalı günler yaşanırken Davut ve Gülfem’in aşkı bu şiddetli rüzgarlara dayanabilecek midir?

Kanunsuz Topraklar dizisinin 12. yeni bölümünden yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.