Ana sayfa Sosyal Medya Ne Gökçe Bahadır, ne Pınar Deniz ne de İbrahim Çelikkol! Şahan Gökbakar hepsini geçti!

Ne Gökçe Bahadır, ne Pınar Deniz ne de İbrahim Çelikkol! Şahan Gökbakar hepsini geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada son dönemde dizi oyuncularının büyük bir hakimiyeti var ve her dizinin yayınlandığı gün başrol oyuncuları öne çıkıyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakteri ile yer alan Gökçe Bahadır, ismi en çok konuşulan oyunculardan birisi…

Yargı dizisinde ise avukat Ceylin olarak ekrana gelen Pınar Deniz’in son dönemde müthiş bir sosyal medya etkileşimine yol açtığını görüyoruz. Aynı şekilde Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Hakan karakterinin yanı sıra eşi ile boşanma iddiası nedeniyle İbrahim Çelikkol da gündemde yer almaya devam ediyor.

Ancak dizi oyuncularının sosyal medyadaki bu etkinliğine karşın, magazin dünyasının ünlü simaları bu hafta en çok konuşulanlar arasında ilk sıralarda yer aldı. Çeşitli toplumsal konularda yaptığı çıkışlarla bilinen Şahan Gökbakar, haftanın en çok konuşulan ismi olarak öne çıktı.

Instagram hesabından son dönemde yapılan zamları bir şarkı videosu ile protesto eden Şahan Gökbakar, 2 milyon izlenmeye ulaştı… Ünlü oyuncunun sosyal medyadaki etkili paylaşımları da basında sıklıkla haber oluyor. Bu da Şahan Gökbakar’ı geçen haftanın en çok konuşulan ismi konumuna taşıdı.

MTM Medya Takip Merkezi, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan oyuncularını araştırdı. 27 Aralık 2021 – 2 Ocak 2022 haftasının en çok konuşulanı olmayı hakkında yapılan 1596 haber ile başaran Şahan Gökbakar, en yakın rakibi Merve Boluğur’a bir bir miktar fark attı.

Üçüncü sırada Kenan İmirazlıoğlu yer alırken, sevgilisi Oğuzhan Koç ile ayrıldığı iddiaları ortaya atılan Demet Özdemir dördüncü sırada kendisine yer buldu.

Listede beşinciliği ise simit tartışması ile gündem olan Hülya Avşar elde etti… Dizi oyuncuları ise ilk 5’ten sonra en çok konuşulanlar arasına girdi.

Gökçe Bahadır, Pınar Deniz, İbrahim Çelikkol ve Erkan Petekkaya ilk 10 içindeki isimler oldu.

Araştırmadaki bir başka ilginç nokta ise televizyon ekranında çok iyi reytingler alan dizilerin başrol oyuncularının az konuşulmasıydı… Fahriye Evcen 421 haber ile 34. sırada yer alırken, Alparslan Büyük Selçuklu dizisi çok başarılı bir yolculuk sürdürüyor.

Masumlar Apartmanı’nda da başrolde yer alan Ezgi Mola, 415 haber ile 35. sırayı elde etti. Aziz dizisiyle büyük çıkış yapan Damla Sönmez’i de 369 içerik ile 41. sırada görüyoruz.

Çarşamba akşamlarına damga vuran Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ise 361 içerik ile 43. sırada yer alıyor.

Aşk Mantık İntikam ile çok iyi bir sezon geçiren Burcu Özberk de 351 haber ile 44. sırada.

Benzer durumda olan birçok oyuncuyu da aşağıdaki listede görebilirsiniz.

Ne Gökçe Bahadır, ne Pınar Deniz ne de İbrahim Çelikkol! Şahan Gökbakar hepsini geçti! 7