Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Neden 7 yıl boyunca Boğa Burcunu konuşacağız?” Zeynep Turan açıkladı…

“Neden 7 yıl boyunca Boğa Burcunu konuşacağız?” Zeynep Turan açıkladı…

tarafından sevda

Gezegenlerin hareketleri burcumuzu nasıl etkiliyor? Değişimlerin gezegeni Uranüs, Koç burcundaki yedi yıllık misafirliğini tamamladı ve Boğa Burcuna geçiş yaptı. Uranüs bu aydan itibaren yedi yıl boyunca Boğa burcunda kalacak. Peki bu gökyüzü hareketinin tüm burçlara yansımaları neler olacak. Astrolog Zeynep Turan 7 yıl boyunca neler olacağını yorumladı, bakalım Boğa burcu için neler söyledi;

Sevgili Boğalar,Uranüs burcunuza taşındı ve etkilerini hissetmeye başladınız, düğmeye basıyorsunuz baştan aşağı değişiyorsunuz, artık sizin için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak en önemlisi ise kaderinizi yeniden yazıyorsunuz.

Kendinizi bu günlerde tanıyamayacaksınız, tuhaf şeyleri sorgulayacak garip şeyleri kafaya takacaksınız ancak 2026’ya kadar kendi hayatınızda dönüm noktaları yaratacaksınız. Evinizden, yaşam alanlarınızdan, sosyal çevrenizden hatta mesleğinizden bir anda sıkılabiliirsiniz korkmayın, daha iyisini başaracaksınız ne de olsa devrim gezegeni Uranüs artık sizin burcunuzda misafir ve biz sizi konuşacağız!