Ana sayfa Dizi Haberleri Nefesler tutuldu! Camdaki Kız’a yoksa Nalan’ın gerçek babası mı geliyor?

Nefesler tutuldu! Camdaki Kız’a yoksa Nalan’ın gerçek babası mı geliyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin her hafta izleyicilerin yüreğine ağzına getiren sürükleyici dizisi Camdaki Kız bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünün tanıtımı gösteriyor ki izleyiciler bu akşam da nefesini tutarak izleyecek. Tanıtımın son karesinde ortaya çıkan adamın kim olduğu ise çok büyük merak konusu.

Camdaki Kız, Kanal D’nin geçen sezondan bu yana en sürükleyici dizisi hiç kuşkusuz. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız’ın gerçek bir hikayeyi anlatıyor olması da izleyicileri derinden etkilemeye devam ediyor.

Neredeyse her sahnesiyle izleyicinin yüreğini sıkıştıran dizi, aralarında Burcu Biricik, Nur Sürer, Tamer Levendoğlu, Cihangir Ceyhan gibi başarılı oyuncuların performanslarıyla başarısını günbegün artırıyor.

Camdaki Kız bu akşam yeni bölümüyle Kanal D ekranında olacak. Dizinin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragman yine nefesleri kesecek bir bölümün izleyiciyi beklediğini gösteriyor.

Fragmana göre bir çocuk sahibi olmak isteyen Sedat, Nalan’a kötü davranmaya başlayacak. Ancak yasak ilişki yaşayan Sedat ve Cana bir şekilde köşeye sıkışacak. Sedat’ın kız kardeşi Selen de aileye hamile olduğunu açıklayacak. Nalan da anne ve babasının bazı gerçekleri kendisinden sakladığını öğrenecek.

Tanıtımın en dikkat çekici anı ise son sahnesi. Bu sahnede Feride ve Adil Bey’in evinin kapısı çalıyor. Feride kapıyı açtığında karşısında gördüğü adam karşısında şok yaşıyor. Bu da akıllara kapıdaki adamın Nalan’ın gerçek babası olup olmadığı sorusunu getiriyor. Dizinin hikayesine göre Nalan aslında Feride ve Adil Bey’in, torunu. Kızlarına çok genç yaştayken dayısı tecavüz ediyor. Tecavüz sonucu hamile kalan kızları doğum sırasında hayatını kaybederek bebeği Nalan’a anneanne ve dedesi bakmaya başlıyor.

Camdaki Kız bu akşam yeni bölümüyle saat 20:00’de Kanal D’de.