Ana sayfa Güncel Haberler Neslican Tay’ın hayatı Demir Kadın adıyla film oluyor! Neslican’ı canlandıracak isim aranıyor!

Neslican Tay’ın hayatı Demir Kadın adıyla film oluyor! Neslican’ı canlandıracak isim aranıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /detay – Azmi ve hayata bağlılığı sayesinde üç kez üst üste kanseri yenen ancak dördüncü kez yakalandığında hastalığa yenik düşen Neslican Tay’ın hayatı film oluyor. Azmiyle kanser hastalarına örnek olan, öldüğünde tüm Türkiye’yi gözyaşına boğan Neslican Tay’ın hayatı Demir Kadın filmiyle sinemalarda yayınlanacak.

Kanser sebebiyle bir bacağını kaybeden ancak yaşama azmi ve gülümsemesinden hiç vazgeçmeyen Neslican Tay, hayatını protez bacakla devam ettirdiği ve hayata olan bağlılığı sayesinde demir kadın lakabıyla anılıyordu. Tay, sosyal medya üzerinde yaptığı yaşama azmi temalı paylaşımlarla birçok kanser hastasına ilham kaynağı olmuştu. Ancak Tay, 20 Eylül 2019’da 21 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

Neslican Tay’ın hayatı yapımcılara da ilham oldu. Ceylan Yapım ve CNS Productions işbirliğiyle hayata geçirilmesi planlanan Demir Kadın isimli film projesi için çalışmalara başlandı.

Neslican Tay'ın hayatı Demir Kadın adıyla film oluyor! Neslican'ı canlandıracak isim aranıyor! 7

Filmde oyuncu olarak son derece usta isimler geçiyor. Filmin kadrosunda Deniz Uğur, Meral Çetinkaya, Naz Çağla Irmak, Mesut Akusta, İlker Aksum gibi başarılı isimler geçiyor.

Ancak Neslican Tay’ı canlandıracak isim ise henüz kesinleşmedi. Neslican Tay için Özge Özpirinçci’nin adı geçse de oyuncu bu rol için büyük kalıyor. Özpirinçci’nin hamile olması da bu olasılığı düşürüyor.

Adı geçen bir başka isim ise Neslihan Atagül. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde izlediğimiz Atagül, geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulması üzerine diziden ayrılmış, dinlenmeye çekilmişti. Ancak ünlü oyuncunun son paylaştığı fotoğraflarda sağlığına kavuştuğu ve setlere geri dönmeye hazır olduğu gözlemleniyor.