Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı rekora doymuyor! Cam Tavanlar’a nal toplatıyor!

Sen Çal Kapımı rekora doymuyor! Cam Tavanlar’a nal toplatıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /detay – Çarşamba akşamları bir süredir çok büyük bir savaşa sahne oluyor. Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı ile Show TV’de yayınlanan Cam Tavanlar arasındaki savaş tüm gerilimiyle sürüyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 30 Haziran Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde rol aldığı Sen Çal Kapımı tam anlamıyla bomba gibi bir geri dönüş yaptı. Özellikle ikilinin birbiriyle uyumu sadece Türkiye değil tüm dünyadan izleyicileri etkisi altına aldı.

Sen Çal Kapımı rekora doymuyor! Cam Tavanlar'a nal toplatıyor! 7

Sen Çal Kapımı, finale doğru yaklaşırken hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük başarılara imza atıyor. Fox TV’de yayınlanan dizi reytinglerde dördüncü sırada yer alırken sosyal medya paylaşımlarında ise bir kez daha rekora imza attı. Dizinin dün akşamki bölümü hakkında izleyiciler sosyal medyada tam 1 milyon 607 bin 676 paylaşım yaptı.

Dizinin en sıkı rakibi Cam Tavanlar ise maalesef düşüşünü sürdürüyor. Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın başrollerini paylaştığı Show TV dizisi, farklı konusuna rağmen bir türlü hak ettiği ilgiyi göremiyor.

Sosyal medyada hakkında yapılan 42.258 paylaşımla gecenin ikincisi olurken reytinglerde de düşüş eğilimi gösteriyor. İzleyiciler özellikle Bensu Soral’ın Leyla karakterine hiç uygun bir oyuncu olmadığını savunuyor.