Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci ile Engin Öztürk enerjisi Sandık Kokusu dizisinin itici gücü olacak!

Özge Özpirinçci ile Engin Öztürk enerjisi Sandık Kokusu dizisinin itici gücü olacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin ilk sezonuyla ekranlara damga vuran, O3 Medya imzalı iddialı dizisi Sandık Kokusu’nun yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı.

İzleyiciden tam not alan tanıtımda Özge Özpirinçci ve Engin Öztürk’ün güçlü uyumu dikkat çekerken, dizinin Şanlıurfa’da geçen sahneleri de izleyiciye görsel şölen yaşattı.

İki ünlü ismin dizinin setinde iyi bir uyum yakalaması, projenin ikinci sezonunda ekrana yansıyacak ve reytinglerin bu durumdan olumlu etkilenmesi bekleniyor.

Özge Özpirinçci ile Engin Öztürk’ün güçlü enerjisi ile Sandık Kokusu dizi projesi yeni döneminde de iddialı diziler arasında yer almaya devam edecek.

Mutluluğu arayanlar, hayal kırıklığına uğrayanlar, aldatanlar, aldananlar, birbirine kenetlenenler, hayatı entrika olanlar kocaman bir ailede buluşursa ne olur? Yaşamın tam içinden… Bizden birileri. Sandık Kokusu’nda hayat acı tatlı devam ediyor ama bambaşka yönlerde.

Dizide Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Engin Öztürk, Necip Memili, Meriç Aral, Serkay Tütüncü, Gözde Seda Altuner, Seda Türkmen ve Nesrin Cavadzade ve Uğur Yücel gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez’in oturduğu dizi yeni sezonuyla çok yakında Show TV’de.