Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci sadece yeni dizisiyle değil eski dizisiyle de gündemde!

Özge Özpirinçci sadece yeni dizisiyle değil eski dizisiyle de gündemde!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, 1986 yılında dünyaya geldi ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla güçlü bir kariyer oluşturdu. 2008 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, özellikle 2011 yılındaki Al Yazmalım dizisindeki Asiye karakteri ile iyi bir çıkış yapmıştı.

Sonraki süreçte birbirinden farklı türlerdeki dizi filmlerde başarılı performanslar ortaya koyan oyuncu, romantik komedi hikayesi Aşk Yeniden ve bir dram dizisi olan Kadın ile güçlü çıkışlar sergiledi.

Geçtiğimiz sezon Show TV ekranında yayınlanan Sandık Kokusu dizisindeki Karsu karakteri ile iyi bir geri dönüş yapan oyuncu, Kadın dizisinden 4 yıl sonra yeniden bir televizyon dizisinde yer alarak dikkatleri üzerine çekti.

İlk ve Son ile Yakamoz S245 isimli dijital dizilerde de izlediğimiz oyuncu, Sandık Kokusu dizisiyle yeni sezonda da ekranda olmaya devam edecek.

Oyuncunun büyük başarı kazandığı, 2017 ile 2020 yıllarında 3 sezon yayınlanan Kadın dizisinin yurt dışındaki başarısı da devam ediyor.

Kadın dizisi yakında Brezilya’da da yayınlanacak.

Brezilyalı kanal Record TV, Calinos Entertainment’ın uluslararası dağıtımını üstlendiği Kadın dizisini yayınlama kararı aldı.

Özge Özpirinçci’nin başrolünde yer aldığı etkileyici dizinin “Força de Mulher” ismi ile Record TV’de yakın bir zaman içinde izleyici ile buluşması bekleniyor.

Sandık Kokusu ile başarılarına yenisini ekleyen Özge Özpirinçci, unutulmaz projesi Kadın ile de dünyanın farklı ülkelerinde geniş kitleleri etkilemeye devam ediyor.

Oyuncu sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesinin desteği ile sıklıkla gündemde yer almayı sürdürüyor.