Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun mutfak becerisine not verdi!

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun mutfak becerisine not verdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’ü ne kadar çok sevdiğini her zaman ifade ediyor ve aşk sözleriyle de akıllarda yer edindi… Doğulu, 16 aylık aranın ardından Kanal D ekranında Aşkın Tarifi isimli diziyle izleyicilerin karşısına çıktı.

İlk iki bölümü yayınlanan ve eğlenceli hikayesi ile de dikkat çeken dizide hem oyuncu olarak mesleğini sürdüren Kadir Doğulu, hem de oyunculuktan sonraki en büyük tutkusu olan aşçılık yapma fırsatı buldu.

Kadir Doğulu, Hürriyet’in youtube kanalında Hakan Gence’nin programına konuk oldu. Fırat Şef olarak ekranda izlediğimiz oyuncu, eşi Neslihan Atagül’ün mutfaktaki haliyle ilgili izlenimlerini anlattı.

Kadir Doğulu’nun anlatımına göre Atagül eşini mutfakta iyi buluyor. Kadir Doğulu, “Sevgili eşim Neslihan (Atagül) et konularında hiç fena olmadığımı söylüyor. Türk mutfağı ve tencere yemeklerinde fena değilim” açıklamasında bulundu.

Kadir Doğulu programda kısa sürede sevilen Fırat Şef karakterini, dünden bugüne yaşam yolculuğunu ve Neslihan Atagül’le olan evliliğini anlattı.

Oyuncu, “Aşkın tarifi sürekli uyanık kalmaya çalışmak. Pek de tarife sığmıyor. “Yapmam” dediğin şeyleri yaptırabiliyor” ifadelerini kullandı.

Hayatındaki en büyük ibretlik örneğinin İstanbul’a gelmek olduğunu da anlatan oyuncu, “Eskiden pişmanlık diyordum, şimdi ‘ibretlik öğreti’ diyorum. En ibretlik öğretim İstanbul’a gelmekti” şeklinde konuştu.

Yakışıklı olmasının avantajını yaşadığını belirten oyuncu, dezavantajını ise hissetmediğini sözlerine ekledi.