Ana sayfa Dizi Haberleri Dinlenme sürecindeki Neslihan Atagül, İtalya’dan güçlü bir mesaj verdi!

Dinlenme sürecindeki Neslihan Atagül, İtalya’dan güçlü bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, uzun yıllar televizyon dizilerinde yer alarak büyük mesailer harcayan isimlerden birisi oldu. Fatih Harbiye isimli projede tanıştığı kocası Kadir Doğulu ile mutlu bir hayata devam eden ünlü oyuncu, son dönemde projelerde yer alma konusunda da titiz bir inceleme süreci yaşıyor.

Kara Sevda dizisindeki Nihan karakteri ile dünyanın dört bir yanında hayran kazanan ünlü oyuncu, ayrıca Sefirin Kızı dizisiyle de kariyerinde önemli bir sıçrama yapmıştı. Son olarak Gecenin Ucunda isimli dizi ille 2022-2023 sezonunda izleyici karşısına geçen Neslihan Atagül, uzun süredir setlerde görünmüyor.

Yer aldığı her projeyle çok ses getiren ve hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok ülkesinde yoğun bir hayran kitlesine sahip olan Neslihan Atagül Doğulu, İtalyan kanalında bir programa katılmak için Milano’ya gitti.

Dinlenmeye devam eden, kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında bulunan oyuncunun hayranları ise yeni projelerini sabırsızlıkla bekliyor.

Program için yapılan çekimlerden sonra şehri gezen başarılı oyuncu, Milano’nun tarihi dokularını gezmesinin ardından Piazza del Duomo meydanında kuşlarla geçirdiği eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaştı.