Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, Türk dizi sektörü ile gurur duyuyor!

Neslihan Atagül, Türk dizi sektörü ile gurur duyuyor!

tarafından ker_def

Neslihan Atagül, İtalya’nın Milano kentinde katıldığı televizyon programı ile geçtiğimiz hafta gündemdeydi. 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, yer aldığı projeler ile geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

Fatih Harbiye dizisinde kocası Kadir Doğulu ile tanışan ve uzun süredir de mutlu bir özel hayatı bulunan ünlü oyuncu, Kara Sevda dizisiyle de çok büyük bir kariyer çıkışı sergiledi.

Dünyanın birçok ülkesinde geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, Sefirin Kızı dizisi ile televizyon ekranında yine hayranlarını etkilerken, önceki yıl da Gecenin Ucunda dizi projesinde kocası Kadir Doğulu ile bir kez daha kamera karşısına geçmişti.

Son dönemde yeni projeleri merakla beklenen oyuncu, Türk dizilerinin yurt dışındaki başarılarından duyduğu gururu şu sözlerle anlattı:

“Gurur duyulacak bir mevzu. Türk oyuncuların ne kadar talep edildiği ile alakalı bir şey. Hepsi ile hepimiz ile gurur duyuyorum.”

Cilt bakımına her kadın gibi kendisinin de dikkat ettiğini anlatan oyuncu, yediklerine de çok önem verdiğini ifade etti.

Atagül, “Genetiği modifiye edilmemiş gıdalar tercih ediyorum” diyerek de gülümsetti.

Estetik konusunda ihtiyaç duyan herkesin kendi istediği şekilde yaptıracağını, bunları konuşmanın bile saçma olduğunu düşünüyor.

Ekrana yeniden geri dönme ihtimalinin göründüğünü ifade eden oyuncu, “Okuduğum birkaç proje var, yakın olduğum proje de var. Zaten netleşince haberiniz olur” diye konuştu.