Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül için bir dizi iddiası var ki, olursa bomba olur!

Neslihan Atagül için bir dizi iddiası var ki, olursa bomba olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül’ün geçirgen bağırsak sendromu yaşaması sonrasında Ocak ayında Sefirin Kızı dizisinden ayrılması herkesi üzmüştü. Ünlü oyuncunun Nare karakteri ile iyi bir oyunculuk sergilediği diziden sağlık sorunları nedeniyle vedasından sonra hikayeye olan ilgi de azalmıştı.

Neslihan Atagül, Ocak ayında yaşadığı bu sorunlar sırasında bir hayli kilo vermiş ve dinlenerek, çeşitli tedaviler uygulayarak yeniden sağlığına kavuşmuştu. Pandemi nedeniyle de yeni projelerde yer alma konusunda temkinli olan oyuncu için önemli bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz gün Kadir Doğulu, kendisi bir projede yer aldığında eşi Neslihan Atagül’ün proje kabul etmediğini belirterek, aralarında bir çalışma dengesi olduğunu ve bu sayede de ilişkilerini yürütebildiklerini anlatmıştı. Bu durum da Aşkın Tarifi dizisinde yer alan Kadir Doğulu çalışırken, Atagül’ün yeni bir proje kabul etmeyebileceği değerlendirmelerine yol açmıştı.

Ancak yeni sezon öncesi yapılan proje çalışmalarında Neslihan Atagül’ün ismi de sık sık gündeme geliyor. Kadir Doğulu’nun yazlık bir dizi olan Aşkın Tarifi ile kış sezonunda devam etmesi de zor görünürken, eşi Neslihan Atagül’ün kış sezonu için yeni bir dizi teklifini değerlendirme ihtimali var.

Neslihan Atagül için bir dizi iddiası var ki, olursa bomba olur! 1

Gelen teklifler arasında dikkat çeken yapımlardan birisinin de Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanında uyarlanmakta olan Kral Kaybederse isimli dizi olduğu belirtiliyor. Tabii ki bunlar sosyal medyaya da yansıyan iddialar. Ortada net bir durum yok.

İddialara göre Kenan karakteri için Kıvanç Tatlıtuğ ismi öne çıkıyor. Daha önce İbrahim Çelikkol da bu rol için düşünülmüştü ama oyuncu Bir Zamanlar Çukurova ile anlaştı.

Kral Kaybederse dizisinin kadın başrolü için Neslihan Atagül’e teklif götürüldüğü iddiaları ortaya atıldı. Bu iddiaların doğru olup olmadığı yakında ortaya çıkacaktır.