Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizi setinde Burcu Özberk ile Burak Yörük ne kadar da güzel anlaşıyor!

Aşk Mantık İntikam dizi setinde Burcu Özberk ile Burak Yörük ne kadar da güzel anlaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En başarılı yaz dizisi Aşk Mantık İntikam’ın perde arkasında yaşanan kamera arkası görüntüleri ile ortaya çıktı. Yaz ekranının en başarılı dizinin Aşk Mantık İntikam olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Dizinin 16 Temmuz Cuma akşamı Fox TV’de yayınlanan 5. bölümü tüm kategorilerde hem birincilikler elde etti hem de yaz döneminin en iyi sonuçlarını hem de tüm kategorilerde ulaştı.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı, Burak Deniz ile Melisa Döngel’in de onlara başarıyla eşlik ettiği dizinin hikayesi de çok sevildi. Güney Kore yapımı Cunning Singie Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam’ın çekimlerinde neler yaşandığı da kamera arkası görüntüleri ile ortaya çıktı.

Sette çekimlerin çok eğlenceli geçtiği ve oyuncuların da birbirleri ile yakın bir iletişim halinde olduğu görüntülere yansıdı… Özellikle set arkası görüntülerinde Burcu Özberk ile Burak Yörük ikilisinin çok sıcak bir iletişim içinde olduğu ve sette çok eğlendiklerini videodan görebilirsiniz.

Setin enerjisi de çok yüksek. Genç isimlerden kurulu olan kadroda tecrübeli oyuncular da bulunuyor ama gençler daha çok öne çıkıyor.

Çekimlerde yoğun bir emek sergileyen oyuncular, set aralarında ise eğlenceli anlar yaşıyor. İlhan Şen’in daha ciddi gözüktüğü görüntülerde, Burcu Özberk’in “Alın teri bunlar, ekmek parası” ifadesi de dikkatleri çekiyor.

Özberk’in setteki neşeli ve yerinde duramaz hallerini de çok beğeneceksiniz. Aşk Mantık İntikam dizi setinin perde arkasında neler yaşandığını aşağıdaki videodan görebilirsiniz.