Ana sayfa Dizi Haberleri Nihayet yeniden! Atiye’nin üçüncü sezonundan yepyeni fotoğraflar geldi!

Nihayet yeniden! Atiye’nin üçüncü sezonundan yepyeni fotoğraflar geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin Netflix için çektiği ilk dizilerden biri olan Atiye’nin üçüncü sezonun gösterimine çok az kaldı. Atiye’nin 17 Haziran’da yayınlanacak üçüncü sezonu aynı zamanda dizinin sonu olacak.

Atiye, Türkiye’nin Muhafız Hakan’dan sonra Netflix için çekilen ikinciTürk orijinal internet dizisi. Senaryosu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal tarafından kaleme alınan dizinin yeni son sezonundan ilk görüntüler yayınlandı.

Nihayet yeniden! Atiye'nin üçüncü sezonundan yepyeni fotoğraflar geldi! 10

Yazar Şengül Boybaş’ın ‘Dünyanın Uyanışı’ adlı eserinden uyarlanan ve yönetmenliğini Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı’nın yaptığı dizinin ikinci sezonu da aynı birinci sezon gibi sekiz bölümden oluştu. Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un başrollerinde yer aldığı dizi toplam üç sezon olarak planlanmıştı.

Nihayet yeniden! Atiye'nin üçüncü sezonundan yepyeni fotoğraflar geldi! 11

Atiye’nin sosyal medyada paylaşılan üçüncü sezon görüntüleri şimdiden heyecan yarattı bile. Yeni sezonda oyuncu kadrosunda, halen Camdaki Kız dizisinde rol alan Selma Ergeç de rol alıyor.

Nihayet yeniden! Atiye'nin üçüncü sezonundan yepyeni fotoğraflar geldi! 12

Ressam Atiye’nin sürükleyici ve mistik hikayesinin anlatıldığı Atiye, farklı ülkelerde The Gift adıyla yayınlanıyor.

Nihayet yeniden! Atiye'nin üçüncü sezonundan yepyeni fotoğraflar geldi! 13

Dizinin hikayesi şöyle:

İstanbul’da bir ressam, çıktığı kişisel yolculukta Anadolu’daki arkeolojik bir alana dair evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarır. İstanbul’da mükemmel bir hayat süren genç ve güzel bir ressam olan Atiye’nin sevgi dolu bir ailesi, varlıklı ve yakışıklı bir sevgilisi vardır. Üstüne üstlük, ilk bireysel sergisini açmak üzeredir. Ancak kusursuz hayatı, dünyanın en eski tapınağı olan Göbekli Tepe’de yapılan bir keşif nedeniyle değişmek üzeredir.
Erhan adındaki bir arkeolog, burada yaptığı kazıda bir sembol keşfeder. Bu sembol, Atiye ile Göbekli Tepe arasında son derece gizemli bir bağlantı olduğuna işaret etmektedir. Bunun üzerine Atiye hayatını tamamen değiştirip geçmişinde ve bu antik harabelerde saklı olan sırların peşine düşecektir.”