Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek hayranlarını çok mutlu edecek haber! Ünlü oyuncudan sürpriz proje!

Engin Akyürek hayranlarını çok mutlu edecek haber! Ünlü oyuncudan sürpriz proje!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların en sevilen oyuncularından Engin Akyürek’ten hayranlarına güzel bir haber var. Son olarak Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncunun yeni projesi bir film olacak.

Engin Akyürek, Star TV’de iddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterine hayat veriyordu. Dizi başladığında Akyürek’in rol arkadaşı Neslihan Atagül’dü. Atagül’ün canlandırdığı Nare ile Sancar arasındaki uyum o kadar başarılıydı ki izleyicileri kısa sürede etkisi altına aldı.

Ancak çok iddialı başlayan dizi bir süre sonra reytinglerden yana sorun yaşamaya başladı. Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrılması reytingleri daha da olumsuz etkiledi. Yapımcılar diziyi yeniden eski canlılığına kavuşturmak için Akyürek’in yeni rol arkadaşı olarak Tuba Büyüküstün’ü seçti. Ancak Kara Para Aşk dizisiyle hafızalara kazınan çiftin yeniden bir araya gelmesi de işe yaramadı ve dizinin finaline karar verildi.

Engin Akyürek hayranlarını çok mutlu edecek haber! Ünlü oyuncudan sürpriz proje! 8

Diziden sonra bir süre çalışmaya ara veren Engin Akyürek’in bomba gibi bir projeyle geri döneceği duyuruldu. Ancak bu kez bir dizi değil filmle…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yolun Açık olsun isimli film Netflix için çekilecek. Engin Akyürek’e filmde, genç oyuncu Tolga Sarıtaş eşlik edecek.

Engin Akyürek hayranlarını çok mutlu edecek haber! Ünlü oyuncudan sürpriz proje! 9

Lanister Medya’nın yapımcılığını gerçekleştireceği filmin yönetmenliğini ise Yedinci Koğuştaki Mucize filmiyle dikkatleri çeken Mehmet Ada Öztekin üstlenecek. Filmin çekimlerine temmuz ayında başlanacak.