Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya yeni dizisindeki karakteriyle çok konuşulacak!

Nilperi Şahinkaya yeni dizisindeki karakteriyle çok konuşulacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, bir süredir televizyon ekranında yok. Geçtiğimiz sezon Fox TV dizisi Yasak Elma’da ‘Cansu’ karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği ve çekimleri yaz aylarında yapılan Erşan Kuneri adlı dizide de yer aldı.

Oyuncu çok yakında Bein Connect’de yayınlanacak olan Nasıl Fenomen Oldum adlı diziyle ekranlara gelecek. Instagram hesabından dizide canlandıracağı karakteri paylaşan Nilperi Şahinkaya merak uyandırdı.

Dizide ‘Ala’ karakterini canlandıracak olan oyuncu paylaşımına, “Nasıl Fenomen Oldum yakında @beinconnect_tr ‘de. karşınızda fenomen olmaya ant icmiş Ala!:) Bu ince hesap dolu yolculukta görüşürüz” yazdı. Hayranları oyuncunun yeni dizisini şimdiden merakla beklemeye başladı.

Nilperi Şahinkaya yeni dizisindeki karakteriyle çok konuşulacak! 7

Hann Yapım’ın projesi olan dizinin yönetmen koltuğunda Annem ve Sihirli Annem adlı projeleri çeken Mustafa Kotan oturuyor. Nasıl Fenomen Oldum, günümüzün en önemli olgularından olan sosyal medya etkileşimlerini masaya yatıracak.

Yeni sezonun iddialı projelerinden olan Nasıl Fenomen Oldum’da Nilperi Şahinkaya, sosyal medya fenomeni  ‘Ala’ karakterine hayat verecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Hülya Duyar ve Bahadır Vatanoğlu yer alıyor.