Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranlarının istediği oldu! Kardeşlerim’den ayrılan Damlasu İkizoğlu çok kaliteli bir projeye katıldı!

Hayranlarının istediği oldu! Kardeşlerim’den ayrılan Damlasu İkizoğlu çok kaliteli bir projeye katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok izlenen dizisi Kardeşlerim birkaç hafta önce iki önemli oyuncusunun ayrılığıyla sarsılmıştı. Dizinin ana karakterlerinden Melisa’yı canlandıran Damlasu İkizoğlu ve Kadir’e hayat veren Halit Özgür Sarı’nın ayrılığı izleyiciyi çok şaşırtmıştı. İkizoğlu, Kardeşlerim’den sonra yeni projesini belirledi. Çok iddialı bir projeyle gelen genç oyuncu büyük bir fırsat yakaladı.

Anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi izleyiciler tarafından çok seviliyor. Ancak bir yandan da senaryosunun basitliği sebebiyle bir hayli eleştiri alıyor. Dolayısıyla dizinin birçok izleyicisi Damlasu İkizoğlu ve Halit Özgür Sarı’nın diziden ayrılmasını üzüntüyle karşılasa da bazılarını sevindirdi.

Bazı izleyicilerinin sevinmesinin sebebi İkizoğlu ve Sarı’nın çok iyi oyuncular olması ve böylesine basit bir dizide harcandığı iddiası idi. Bu izleyicilere göre her iki oyuncu da çok daha kaliteli yapımlarda rol almayı hak ediyor.

Hayranlarının istediği oldu! Kardeşlerim’den ayrılan Damlasu İkizoğlu çok kaliteli bir projeye katıldı! 7

Halit Özgür Sarı’dan henüz ses çıkmasa da İkizoğlu yeni projesini belirledi. Yetenekli oyuncunun yeni projesi tam da hayranlarının istediği türden. İkizoğlu, rol alacağı yeni dizi Babam’da çok iddialı oyuncularla birlikte rol alacak.

Dizide genç oyuncu Tolga Sarıtaş’ın babasını usta oyuncu Haluk Bilginer canlandıracak. Böylece İkizoğlu çok usta bir oyuncuyla birlikte çalışma fırsatı yakalayacak. Damlasu İkizoğlu dizide Haluk Bilginer’in torunu Kübra’yı canlandıracak. Genç oyuncu ilk olarak Star TV’de yayınlanan Babil isimli diziyle adını duyurmuştu.

Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Özge Özaacar, Beril Pozam ve Nihan Okutucu’nun da kadrosunda yer aldığı Baba dizisinde çekimler başladı. Saruhan ailesinin Anadolu’daki hikayesinin detaylarının anlatılacağı Baba dizisinin geniş oyuncu kadrosu için de çalışmalar devam ediyor.