Ana sayfa Sosyal Medya Yine zor bir rol yine Nilperi Şahinkaya’dan cesur bir performans!

Yine zor bir rol yine Nilperi Şahinkaya’dan cesur bir performans!

tarafından ker_def

Senden Önce isimli yeni dizi izleyicilerle buluştu. İlk bölümün yayınlanmasının ardından da sosyal medyada dizi ile ilgili çok fazla paylaşım yapılmaya başlandı.

Özellikle Alp Navruz hayranları, ünlü oyuncunun yeniden setlere dönmesinden memnun. Sinem Ünsal da iki kadın başrolden birisi olarak hikayede yerini aldı. Hakan ve Merve karakterlerini canlandıran iki genç oyuncunun partnerliği heyecanı artırdı.

Ancak dizinin bir diğer başrol kadın oyuncusu Nilperi Şahinkaya yine çok farkı bir rol ile hayranlarının karşısına çıktı. Bahar dizisinde belki de en sürpriz ve en farklı karakterin Sahra olduğunu söyleyebiliriz.

Çocuk yaşlarda başından geçen talihsiz bir olay ile birlikte tüm hayatı değişen Sahra’nın bir adamın kızı olması ya da bir adamın eşi olması gibi bir düşünceye bile tahammül edemediğini hikaye içinde göreceksiniz.

Farklı bir kadın karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Nilperi Şahinkaya, Senden Önce dizisinin gidişatını etkileyecek önemli ve zor bir rolü üstlenmiş oldu.

Yer aldığı projelerde bu tür keskin rolleri başarıyla canlandırdığı bilinen oyuncunun, yine izleyicilerin derinden etkileyeceği bir hikayenin içinde olduğunu söyleyebiliriz.

“Sahra” gibi karakterlerin kendisine çok ilgi çekici geldiğine değinen Nilperi Şahinkaya ise, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Sahra sözünde duran, Narsist, kimseyi sevmeyen ama bir kişiyi çok seven bir kadın. O kişiyi de kaybetmek üzere olduğu için büyük bir savaş açıyor.”

Peki Sahra nasıl birisi? Nilperi Şahinkaya’nın yeteneklerini ortaya koyması konusunda bir hayli farklı hikayesi ile öne çıkan Sahra karakterini yaknıdan tanıyalım:

“Çocuk yaşta başına gelen talihsiz olay tüm hayatını ve hayata bakış açısını değiştirmişti Sahra’nın… Bir adamın kızı olmak midesini yeterince bulandırırken, bir başka adamın karısı olmayı kendine kondurmamıştır dahi. Yuva kurmamış, bunu hayal dahi etmemiştir. Ve ettirmemiştir de! Aşk tutulası değil, kaçılası bir şeydir ona göre. Eni sonu kötüdür Sahra’ya göre.”