Ana sayfa Sosyal Medya Nur Sürer’in Camdaki Kız performansına dikkat edin!

Nur Sürer’in Camdaki Kız performansına dikkat edin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayan Camdaki Kız dizisinin ilk bölümü çok beğenmişti. Feride karakterine hayat vermekte olan Nur Sürer çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı ve Nalan karakteri ile de izleyicileri çok etkilediği Camdaki Kız dizisinde usta oyuncu Nur Sürer de Feride karakterine hayat veriyor. Ustalığını bu projede de ortaya koyan oyuncunun performansının ne kadar etkileyici olduğunu Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ortaya koydu.

Camdaki Kız dizisiyle ilgili değerlendirme yazan Koloğlu, “Nur Sürer (Feride) portresinde tam da komşunuz olsa kapısını çalmakta çekineceğiniz, sokakta görseniz “Aman bulaşmayayım” diyeceğiniz cinsten…” diyerek oyuncunun karaktere ne kadar iyi uyduğunu ifade etti.

Dizinin kasvetli ortamı da dikkatlerden kaçmıyor. Zaman zaman izleyicinin içini bunaltan bu kasvetli ortam, Masumlar Apartmanı dizisine de benzetiliyor.

Sina Koloğlu, Camdaki Kız dizisine yönelik şu eleştiriyi de ortaya koydu:

“Uçlardan yaşayan insanlar topluluğundan oluşan iki aile var. Kasvet her daim ensenizde. Ev ahalisi; “Tamam, iyi oynuyorlar da. İçimiz daraldı” dediler. Evet, daraltıyor. Klip uzunluğundaki biteviye sahneler ve de müzikle bir ‘bitmeyen senfoni’ye dönüşüyordu. Neyse sonra sonra kendine geldi ve hikayeye girdi.

“Çok dibine giriyor kamera” dedi bizimkiler. Bu fazlasıyla tekrar oldu. Dizi ilk bölümü uzun ve ötesi… Böyle olunca tabii ki rahatsız ediyordu.”

Dizinin mekanlarının ne kadar etkileyici olduğunu sosyal medya mesajlarında da izleyiciler belirtmişti.