Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan 29 Nisan – 5 Mayıs Haftalık Burç Yorumları!

Nuray Sayarı’dan 29 Nisan – 5 Mayıs Haftalık Burç Yorumları!

tarafından ker_def

29 Nisan – 5 Mayıs 2019 haftasında 12 burcu neler bekliyor? Aşk, para ve sağlık haftalık burç yorumu… Ünlü astrolog Nuray Sayarı, her pazartesi günü olduğu gibi 29 Nisan Pazartesi sabahı da Beyaz TV ekranında Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği Hayatta Her Şey Var programının konuğu oldu.

Sayarı, programda 29 Nisan – 5 Mayıs haftasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Burcunuzun size ne söylediğini, aşk, para, kariyer ve sağlık konularında neler olabileceği konusunda bilgiler sundu.

Nuray Sayarı’nın programdaki açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Nuray Sayarı’nın ayrıca burçlara göre kısa yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz.

KOÇ
Para kazanma potansiyelinizi destekleyecek bir yol bulun. Yardımcı olduğunuz birisi, size karşı cömert bir karşılıkta bulunabilir. Ağrılarınızı hafife almayın.

BOĞA

Karizmatik tarafınızın ön planda olacağı bir hafta. Alacağınız kararlar hayatınızı olumlu etkileyecek. kendinize güvenin ve olaylara farklı bakış açılarından bakın.

İKİZLER

Bugün patrononuz size çok büyük bir jest yapabilir. olmaz diyerek ertelediğiniz bir hayaliniz varsa, gerçekleşecek. Asla pes etmemeniz gereken bir hafta.

YENGEÇ

Konuştuğunuz herkese ilhan verecek ve oldukça prestij kazanacaksınız. Kendinizi açıkca ifade etmekten çekinmeyin. Karşınızdakileri gerçekten dinlemeye özen gösterin.

ASLAN

Kariyerinize yapacağınız bir yatırım bugün için en doğru adım olabilir. Olumlu haberler alabilirsiniz. Ciddi konuşmalar için bugün doğru bir zaman olacaktır.

BAŞAK

Geleceğiniz için hayatınıza yatırım yapın. Partnerinizle hayalini kurduğunuz uzun bir tatili planlayabilirsiniz. Sizi her zaman zinde tutacak ve sağlıklı kalmanızı sağlayacak yollar deneyin.

TERAZİ

İş hayatınızda aldığınız bazı kararlar sizi zorlayacak. Hayatınızın aşkını bulduğunuzu düşünüyorsunuz ama dikkat. Sağlık konularının gündeminize geleceği bir dönemdesiniz.

AKREP

Aşk hayatınızın canlanacağı olağanüstü bir gündesiniz. Duyduğunuz şeylerin doğru olduğuna inanmadan adım atmayın. Hırslarınıza yenik düşmeyin.

YAY

Evinizde ya da ofisinizde bir değişikliğe gitmeniz için harika bir zaman. İçinden çıkılamayacak olaylar gergin olmanıza yol açıyor. Yaşamınızı kolaylaştıracak pratik yollar arayın, zaman kaybı yaşamayın.

OĞLAK

Eşinizle ya da sevgilinizle yapacağınız bir konuşma sizi derinden etkileyecek. Hedeflerinize odaklanırsanız başarılı olursunzu. Motivasyonunuzu yüksek tutun.

KOVA

Ailenizden kalan bir mülkü değerlendirerek oldukça kar elde edebilirsiniz. Başarılı ve mutlu bir yaşam sürebilmek için, finansal özgürlüğünüzü kazanmanız gerekiyor. Düşüncelerinize dikkat edin. olumsuz olaylar başınıza gelebilir.

BALIK

Kelimelerle başkalarını etkileyebilme gücünüzü hafife almayın. Başkalarına yapacağınız iyiliklerin onların hayatlarında bir değişime yol açacağını unutmayın. Başkalarını düşünmekten kendinize zaman ayıramıyorsunuz.