Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan haftalık burç yorumları! 22-29 Nisan haftalık detaylı yorumlar!

Nuray Sayarı’dan haftalık burç yorumları! 22-29 Nisan haftalık detaylı yorumlar!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 22-29 Nisan haftalık burç yorumlarıyla Beyaz TV ekranında takipçilerine önemli bilgiler sundu. Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programda Nuray Sayarı, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başka, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için detaylı açıklamalar yaptı.

Nuray Sayarı bu hafta nelere dikkat etmeniz gerektiği anlatıyor. Aşk, sağlık, para, kariyer gibi konularda Nuray Sayarı’nın burçlara göre haftalık açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca detaylı yorumları videodan izleyebilirsiniz.

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Koç Burcu Yorumu:

“Aşk hayatınızda yüzünüzün güleceği bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde işinize yeni ve etkili kaynaklar kazandırabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki karışık durum canınızı sıkabilir.

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Boğa Burcu Yorumu:

“Aşk hayatınızda isteklerinizin gerçekleşmesi için her şey size bağlı. İletişim yeteneğiniz sayesinde hep kazanıyorsunuz. Ummadığınız yerden kazanç elde edeceksiniz.

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık İkizler Burcu Yorumu:

“Kariyerinizde önemli bir fark yaratacak yeni gelişmeleri kucaklamaya hazır olun. Başınıza gelecekler hem mutlu hem de umutlu olmanızı sağlayacak. Değer verdiğiniz kişilerle bir araya gelip işbirliği ve fikir aliş verişi yapmalısınız.”

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Yengeç Burcu Yorumu:

“Başka bir ülkeye açılmanıza neden olacak bir fırsatla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yolumuza çıkan engeller, sizi cesaretsizliğe sürüklemesin. Önünüzde bambaşka kapılar açılabilir:

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Aslan Burcu Yorumu:

“Önümüzdeki günlerde cesur olmanız gerekebilir. Yeni insanlarla tanışmak sizi mutlu edecek. Sıkıntılarınızı düşünerek çözemezsiniz, harekete geçin.”

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Başak Burcu Yorumu:

“Bedensel ve ruhsal anlamda yenilenme arayışlarında olabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük sürprizlere hazır olun. Sağlıklı olabilmek için, iyi beslenmeye ve düzenli olarak spor yapmaya özen gösterin.”

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Terazi Burcu Yorumu:

“Parasal konularda plan yaparken durumunuzu çok iyi analiz etmelisiniz. Aşk hayatınızda bir durgunluk var, aman dikkat. Stresten artık kurtulun, her şey olacağına varır.”

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Akrep Burcu Yorumu:

“Özgüveninizin ve gücünüzün arttığını hissedebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda tüm ilgiyi üstünüze çekebilirsiniz. Kendinize olan inancınızı yüksek tutmanız şart.”

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Yay Burcu Yorumu:

“İşle alakalı bazı değişiklikler gündeme gelebilir. Hoşunuza gitmese de sabretmeli, ani çıkışlardan kaçınmalısınız. Bu günlerde ‘durun ve sadece nefes alın.’”

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Oğlak Burcu Yorumu:

“Artan enerjinizle birlikte pozitif bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki insanlar üzerinde etkiniz artabilir. Soğuk algınlığına dikkat edin.”

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Kova Burcu Yorumu:

“Aşk hayatınızda bencil olmaktan vazgeçin. Kişisel değerlerinizi koruyamadığınız hissedebilirsiniz. Aldığınız haberler üzerine eyleme geçmeden önce biraz düşünün.”

Nuray Sayarı, 22-29 Nisan Haftalık Balık Burcu Yorumu:

“İş hayatınızda gerilimler söz konusu olabilir. Sorumluluk almaktan kaçmayın. Stratejik hatalarınız sorunlara yol açacak.”