Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’dan hayranlarını üzen haber! Oyuncu artık hangi tür filmlerde rol almıyor?

Nurgül Yeşilçay’dan hayranlarını üzen haber! Oyuncu artık hangi tür filmlerde rol almıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Uzun yıllar sonra, DasDas’ın Bir Barda Bir Gece adlı oyunuyla sahnelere geri dönen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’a oyunda, genç neslin yetenekli ismi Afra Saraçoğlu eşlik ediyor.

Youtube’da yayınlanan ve her hafta, sahne heyecanını paylaşan sanatçıların hem birbirlerine merak ettiklerini sordukları hem de sahne tozu yutmanın kendileri için anlamını paylaştıkları Sahne Tozu Yutanlar’da bu hafta; Nurgül Yeşilçay ile Bir Barda Bir Gece oyununun yönetmeni Nagihan Gürkan’ın sohbetine yer verildi.

Nurgül Yeşilçay, kadın cinayetlerine dikkat çeken Bir Barda Bir Gece oyunuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Kadın cinayetlerini ele alan bir oyunun bu kadar sert bir dram biçiminde ele alınmaması bizim için riskliydi. Hatta geçenlerde Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’ndan izleyicilerimiz geldi. Dediler ki ‘Oyunda çok komik yerler var ancak konu ciddi olduğu için gülemiyoruz.’

Nurgül Yeşilçay'dan hayranlarını üzen haber! Oyuncu artık hangi tür filmlerde rol almıyor? 7

Hakikaten de oyun çok gerilimli bir oyun ancak oyun içinde oyun mantığı olduğu için komedi unsurları da var. Biz de o komedi unsurlarını ortaya çıkarmak istedik. Ancak bunu yaparken izleyicilerden ‘Kadın cinayetleriyle ilgili komedi mi yaptınız?’ diye eleştiri almaktan endişelendik. Ama nihayetinde seyirciyi en çok rahatlatan yerler oralar oldu. Bu anlamda cesur bir karar alındığını düşünüyorum.”

“En bağımlı filmler aslında bağımsız filmler” diyen Yeşilçay artık bağımsız filmler yapmamasının nedenini de şu sözlerle açıkladı; İşimi yaparken hep sanatsal tarafını gözetiyorum, resim de yapıyorum, dijital sanat da yapıyorum, sanat filmi dediğimiz bağımsız filmler de yaptım.

Gerçi eskiden daha bağımsızdı. Yani büyük sinema şirketlerinin olması ve onların da bu projelere destek vermesi lazım ki bağımsız olsunlar. Öyle bir şey olmadığı için artık bağımsız filmler de yapmıyorum” cevabını verdi.

Nurgül Yeşilçay yeni yılın ilk günlerinde Fox TV’de yayınlanacak Son Nefesime Kadar adlı dizide usta oyuncu Emre Kıncay ile baş rolü paylaşacak. Dizinin okuma provaları başladı.

Nurgül Yeşilçay’ın konuk olduğu, Sahne Tozu Yutanlar Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;