Ana sayfa Sosyal Medya O Ses Türkiye dönüyor ama Beyazıt Öztürk’ün daha büyük sürprizi var!

O Ses Türkiye dönüyor ama Beyazıt Öztürk’ün daha büyük sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, 2018 yılında Beyaz Show programına nokta koymuştu. Sonrasında birkaç kez yeniden programın ekrana döneceği haberleri çıktı ama bir gelişme olmadı… Beyazıt Öztürk’ü hayranları en son O Ses Türkiye isimli yarışma programında izledi.

Önceki sezon program pandemi nedeniyle ekranlara gelemedi. Tv8 ekranında yeni sezonda O Ses Türkiye’nin olup olmayacağı da merak konusuydu. Alaçatı’da tatil yapan Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile birlikte kameralar karşısına çıktı.

Ünlü şovmen, Alaçatı’da günlerinin güzel geçtiğini ve dostları ile birlikte olduğunu söyledi. İşlerini de tatil yaparken yürütmeye devam ettiğini anlatan Öztürk, Eylül veya Ekim aylarında bazı projeler yapacağını söyledi.

O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda yer alacağını duyuran Beyazıt Öztürk, şöyle konuştu: “O Ses Türkiye olacak. Onda bir iki değişiklik olacak. Acun ile konuşulacak ama esas büyük bir bombamız var. Onu ekim ayında…”

O Ses Türkiye dönüyor ama Beyazıt Öztürk'ün daha büyük sürprizi var! 1

Beyazıt Öztürk, büyük bir bombaları olduğunu söylediği sırada Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’a bakınca espri konusu oldu. Büyükak, ünlü şovmen ile beraber bir proje yapacaklarını ifade etti. Güzel bir fikir oluştuğunu ve Ekim ayı gibi bir şeyler yapma durumlarının olduğunu belirtti.

Beyazıt Öztürk, “Güzel program, içeriğini söylemeyelim ama çok eğleneceğimiz bir program” açıklamasını yaptı.

Değişik bir fikir ve farklı bir proje olacağı ortaya çıktı ama sohbet programı dışında başka bir detay verilmedi.