Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin yeni dizisi Destan için ilk kez konuştu, bir müjde verdi!

Ebru Şahin yeni dizisi Destan için ilk kez konuştu, bir müjde verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman ile Ceşme’de görüntülendi. Afrika tatilini tamamlayan oyuncu, keyifli pozlarla instagram hesabından adeta mutluluk saçtı.. Afrika’da çok eğlenceli ve farklı bir deneyim yaşayan oyuncu, tatiline devam etmek için Çeşme’ye gitti.

Sonrasında ise İstanbul’da Hasan Can Kaya’nın programını izlemeye gelen oyuncu, basketbolcu sevgilisi ile adeta mutluluk dağıttı. İkili muhabirlerin sorularını da yanıtladı… Ebru Şahin, Afrika’nın çok uzun yıllardır gitmek istediği bir yer olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Böyle bir fırsat bulmuşken de öyle değerlendirmek istedik. Çok güzel, çok keyifli geçti. Kültür tatili oldu bizim için. Güzel tecrübelerle döndük” diye konuştu. Cedi Osman da Afrika tatilinin çok güzel olduğunu ve gördüklerinden de çok etkilendiğini anlattı.

Kabile ziyaretlerinin unutulmaz olduğunu anlatan Ebru Şahin, unutulmaz deneyimler yaşadığının altını çizdi. Çeşme’de de kısa bir tatil yaptıklarını ve burayı evleri gibi düşündüğünü anlatan Ebru Şahin, Amerika’ya taşınmak gibi bir gündeminin olmadığını da söyledi.

atv’de yayınlanacak Destan dizisi ile anlaşan Ebru Şahin, Akkız karakterine hayat verecek. Hikayenin sekizinci yüzyılda geçtiğinin altını çizen Ebru Şahin, Destan dizisiyle ilgili ilk olarak şu detayları verdi: “Sekizinci yüzyılda geçen bir dönem dizisi. Hazırlıklara başladık şu an. Eğitim aşamalarımız var. Ağustos gibi çekime başlamayı düşünüyoruz. Güzel bir sezona başlayacağız.”

Çekimlerin çok yakında başlayacağı müjdesini veren Ebru Şahin, yakında tatil dönemini bitirerek kendisini tamamen işine verecek.

Edip Tepeli ile başrolü paylaşacak olan Ebru Şahin, Kazak ekip Nomand’dan dövüş, at binme, kılıç kullanma gibi eğitimler alacak. Oyuncuyu bu eğitimlerin bir hayli zorlaması bekleniyor. Ayrıca Ebru Şahin hayranları Akkız ile Batuga uyumunu da merakla bekliyor…

Bakalım Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisi nasıl bir enerji yakalayacak ve hayranlar bu yeni dizi çiftini beğenecek mi?

Cedi Osman da sevgilisinin yeni dizisi için çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Ünlü basketbolcu, “Çok büyük bir proje olacak. O yüzden ben de sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.