Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde sizin görmediğiniz ama Demet Özdemir’i bile zorlayan bir durum var!

Adım Farah dizisinde sizin görmediğiniz ama Demet Özdemir’i bile zorlayan bir durum var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Boşanma açıklaması ile son günlerin konuşulan isimlerinden olan Demet Özdemir, aynı zamanda çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Adım Farah dizisiyle de güçlü bir oyunculuk performansı ortaya koyuyor.

Ağustos ayında Oğuzhan Koç ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün yaptıkları ortak açıklama ile boşanma iddialarını doğrulamıştı. Çiftin hayranları ise yaşanan bu gelişmelerden duydukları üzüntüleri sosyal medya ortamında paylaşıyor.

Bir dergi çekimine katılan ünlü oyuncu, magazin muhabirlerinin sorularını da yanıtladı. Dizinin yeni bölümlerini yetiştirmeye çalıştıkları için sette çok yoğun çalıştıklarını da anlatan oyuncu, Bayram tatili de yapacaklarını belirtti. Ünlü oyuncu özellikle dizinin yeni bölümlerini yetiştirme telaşı içinde olduklarına vur yaptı. Bunun anlamı da her hafta yeni bölüm yetiştirmenin telaşının yanı sıra, bir de dizinin ilk bölümünden itibaren ortaya konulan kalitenin ve güçlü anlatım dilinin korunması için ekibin ne kadar hızlı ama bir o kadar da titiz çalışmak zorunda olduğunu da gösteriyor.

Dizi ekibinin önündeki en önemli zorluğun da kısıtlı zaman içinde aynı kaliteyi yansıtmak için ortaya konulan yoğun çaba olduğunu ifade etmek gerekiyor.

Adım Farah dizisinde sizin görmediğiniz ama Demet Özdemir'i bile zorlayan bir durum var! 7

Adım Farah dizisinin setinde neler yaşandığı konusunda da bilgiler veren ünlü oyuncu, halinden çok memnun olduğunu ifade etti. Demet Özdemir, “Sette çok mutluyuz, güzel gidiyor, keyifli gidiyor. Her şey çok yolunda ama biliyorsunuz dizi temposu çok zor. Ama onun dışında ürettiğimiz şeyler karşılığını görünce hoşumuza gidiyor. Güzel şeyler ortaya çıkıyor, o yüzden mutluyuz” açıklamasında bulundu.

Bayramda ailesi ile birlikte dinleneceğini ve dizi çekimleri nedeniyle kendisini yoracak bir şey yapmak istemediğini anlatan ünlü oyuncu, kısa tatil sonrasında yeniden sette yoğun bir temponun içine gireceklerini hatırlattı.

Demet Özdemir, boşanma konusunda da sorulan soruları yanıtladı. Aldatma iddialarının da ortaya atılması sonrasında oyuncu, bu duruma çok da şaşırmadığını belirtti.

Demet Özdemir, “Böyle şeylerin çıkacağını biliyordum. Ama tabii ki biz karşılıklı bir karar verdik. Gerçeği bildiğimiz taktirde çok da takip edemiyorum. Bizim başımıza böyle şeyler gelmedi. Ne kendi ailem ne de onun ailesi için bu üzücü haberlerin gerçek olmadığını söyleyeyim ki, içi rahat olsun” şeklinde konuştu.

İki kişinin arasında yaşananları detaylarıyla anlatmak istemediğini ve bunu Oğuzhan’ı da düşünerek açıklayamayacağını anlatan Demet Özdemir, aralarında bir kin ve öfke olmadığını belirtti.