Ana sayfa Dizi Fragmanları Off Camdaki Kız bu olaydan sonra şimdi daha da güzel! Büyük sırrın ilk işareti geldi!

Off Camdaki Kız bu olaydan sonra şimdi daha da güzel! Büyük sırrın ilk işareti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları çok iyi reytingleri ile sezonun en başarılı yapımları arasında bulunuyor. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri de heyecanla bekleniyor.

Dizide herkesi şaşırtacak olaylara tanıklık edeceksiniz. Nalan, kendisiyle ilgili gerçeği öğrenecek mi? İşte bu soru sorulacak. Bu sorunun sorulması ise Adil Bey’in yaptığı bir mezarlık ziyaretiyle gözler önüne serilecek.

Feride, Adil’in peşine Nalan’ı takar. Adil’in gittiği mezar ise Nalan’ı oldukça şaşırtacaktır. Cana ile yakınlaşan Adil Bey’in peşine takılan ve annesine bilgi veren Nalan, hayatının en büyük sırrı ile de burada karşılaşacak.

Camdaki kız isimli Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabını da okumuş olan bir izleyicinin şu yorumu yeni bölüm hakkında fikir verecektir: “Nalan, mezarlıkta kendi doğum günüyle aynı günde ölen birini görünce şüphelenecek bence. Kitapta tamamen farklı bir şekilde öğreniyor durumu ama umarım uyarlama farklılık gösterir.”

Off Camdaki Kız bu olaydan sonra şimdi daha da güzel! Büyük sırrın ilk işareti geldi! 7

Nalan’ın yaşayacağı büyük şok Camdaki Kız dizisinin 22. yeni bölümünü daha heyecanlı hale getiriyor… Dizide başka önemli gelişmeler de yaşanacak.

Muzo’nun ilişkisi aile içinde kaosa sebep olmuştur. Melisa karakteri ile hikayeye dahil olan Yüsra Geyik de Arka Sokaklar’dan sonra kariyeri için önemli bir fırsat buldu.

Hikayeye dönecek olursak; Sedat durumu değiştirmeye çalışırken Gülcihan Muzo’nun iyiliğini düşünmektedir.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!