Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde herkesi yanıltan o olay ortaya çıktı! Ancak soru işareti hala havada!

Yargı dizisinde herkesi yanıltan o olay ortaya çıktı! Ancak soru işareti hala havada!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Pazar akşamları yayınlanan dizisi Yargı’nın bu akşam 11. bölümü ekranda olacak. Heyecanla takip edilen dizi, reytinglerde bir miktar kan kaybetmiş olsa da yine de izleyici arkasından sürüklemeye devam ediyor.

Senarist Sema Ergenekon’un dizinin hikayesini yazmadan önce iki yıl boyunca mahkeme salonlarında, adliye koridorlarında mesai yaptığı medyaya yansımıştı. Her satırında özenli bir hikaye olduğu da izleyicisi tarafından takdir ediliyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, Ceylin ve Ilgaz olarak ekran uyumu büyük beğeni toplayan ve başarılı oyunculuk performanslarıyla da takdir alan isimler.

Ancak dizinin yan karakterleri de en az onlar kadar konuşulmakta. Hemen her karakterde rol alan isimlerin özenle seçildikleri de anlaşılıyor dizide.

Engin karakterini oynayan Onur Durmaz’ın, hikayenin ilerlemesiyle daha çok ön plana çıktığı görülmekte. Ancak daha ilk bölümlerden etkisi hissedilen ve giderek daha da baskın hale gelen bir başka karakter daha var ki o da Savcı Pars. Bu karakteri hayat veren Mehmet Yılmaz Ak, rolünü o kadar başarılı yapıyor ki herkesin büyük takdirini almış durumda.

Ceylin’in kardeşi İnci’nin katilinin Engin olduğu ortaya çıktı. Ancak hikaye katilin bulunmasıyla bitmediği gibi yeni yeni hikayeler de ekleniyor. Son olarak Nergis Öztürk’ün Engin’in teyzesi ve avukat olarak gelmesiyle başka bir heyecan dalgası başladı.

Yargı dizisinde herkesi yanıltan o olay ortaya çıktı! Ancak soru işareti hala havada! 10

Bu arada bir kaç bölümdür Pars Savcı ile ilgili kafaları karıştıran bir durum ortadaydı. Engin’in babası Avukat Yekta ile Pars’ın arasında ne gizli olduğu merak konusuydu.

İnci’nin öldürüldüğü gece Yekta’nın Pars ile beraber olduğu anlaşılmıştı. Pars bu gerçeğin ortaya çıkmaması için çabalayıp durdu. Ancak Eren, Pars’ın o gece bir hastanede olduğunu ve Yekta ile birlikte olduklarını öğrendi. Üstelik bir rapor da yok edilmişti!

Yargı dizisinde herkesi yanıltan o olay ortaya çıktı! Ancak soru işareti hala havada! 11

İzleyenler, sosyal medyada Pars’ın kötü işlere bulaştığından kuşkulandı. Hatta sürekli göz damlası damlatması, kolunun kasılıp kalması gibi nedenlerle “gözlerindeki kırmızılığı yok ediyor, kolu da uyuşturucu kullanmaktan kasılıyor” şeklinde yorumlar yapmışlardı.

Yargı dizisinde herkesi yanıltan o olay ortaya çıktı! Ancak soru işareti hala havada! 12

Fakat düşünüldüğü gibi bir hikaye çıkmadı. Savcı Pars, şimdilik namuslu, dürüst bir adam olarak kalmaya devam ediyor dizide. Aslında o gece aracının içinde bir kriz geçirdiği, Bursa yakınlarındayken yaşanan olay sonrası bir hastaneye kaldırıldığı ve epilepsi hastası olduğu, kimsenin bu durumu bilmemesi için raporun yok edilmesini de hastaneye çağırdığı Yekta’nın hallettiği öğrenildi.

Yargı dizisinde herkesi yanıltan o olay ortaya çıktı! Ancak soru işareti hala havada! 13

Savcı’nın bu hastalığı ortaya çıkınca izleyici adeta derin bir nefes aldı! Çünkü Pars’ın karanlık bir yüzünün olmasını istemiyor izleyenler. Fakat yine de bir soru havada kaldı.

Bu soru da Yargı dizisinin twitter sayfasından yapılan bir paylaşıma atılan başlıkla ortaya konuldu. Aslında izleyicinin de sorduğu soru aynıydı: “Pars neden epilepsi hastalığını gizlemeye çalışıyor? Mesleği ile ilgili bir sorun mu teşkil ediyor? Yoksa başka bir nedeni mi var?”

Yapılan paylaşım, bu konunun altından başka nedenlerin çıkacağını da göstermekte. Bakalım ilerleyen bölümlerde bu konu nereye uzayacak? İşte Yargı dizisinin hesabından dizide merak uyandıran o sahnelerin paylaşımı…