Ana sayfa Dizi Haberleri Off ne rekabet! Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’ın kıran kırana reyting çarpışmanın birincisi kim oldu?

Off ne rekabet! Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’ın kıran kırana reyting çarpışmanın birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları artık en çetin günlerden birisi oldu… Kuruluş Osman dizisi ikinci sezonu ile yoluna çok güçlü bir şekilde devam ediyor. atv’nin iddialı yapımında dün akşam 40. bölüm yayınlandı ve yine izleyicileri mest eden görüntüler vardı. Burak Özçivit’de üstün performansı ile yine göz kamaştırdı.

Sadakatsiz dizisi ise Kanal D ekranında rakibinden hiç de aşağıya kalır durumda değildi… Cansu Dere ve Caner Cindoruk yine izleyicilere farklı duygular yaşattı ve performansları ile alkış aldı… Bu iki dizinin reyting yarışında ise kıran kırana bir mücadele dikkat çekiyor.

30 Aralık Çarşamba akşamı bir miktar yükseliş sergileyen Kuruluş Osman totalde ve ABC1 gruplarında 14’lere doğru ilerliyor. Bu da dizinin her iki kategoride de rakibini geçerek birincilik kürsüsüne oturmasını sağladı. AB kategorisinde de güçlü olan atv dizisi, 11’e yaklaşmanın sevinci içinde ama bu kategoride Sadakatsiz’in ardından ikinci sırada bulunuyor.

Kanal D’nin bu sezonki en başarılı yapımı olarak öne çıkan Sadakatsiz dizisinin de reytingleri çok iyi. Total’de 11’lerde kalan dizi, AB’de 12’li oranlarla birincilik kürsüsünde oturuyor. ABC1 grubunda ise 13’ü aşan Sadakatsiz dizisi, Kuruluş Osman’a rakip olduğunu da gösterdi. Total ve ABC1’de gün ikincisi olan Sadakatsiz, bu sezonun en iyi sonuçlarından birisine imzasını attı. Zirve yarışında bu iki dizinin ortaya koyduğu müthiş performans, diğer yapımların onlara yaklaşmasına da izin vermeyecek ölçüde…

Off ne rekabet! Sadakatsiz ve Kuruluş Osman'ın kıran kırana reyting çarpışmanın birincisi kim oldu? 8

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 5’li oranlarla yoluna devam ederken, TRT1’deki Benim Adım Melek ise bu hafta bir miktar yükselerek 4’lü oranlar elde etti. Zümrüdüanka dizisi ise finalden önceki bölümü ile 3’ü bile bulamayan yine düşük reytingler aldı ve Fox TV’nin doğru bir karar verdiğini de bir kez daha ispatladı.

İşte 30 Aralık Çarşamba gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Off ne rekabet! Sadakatsiz ve Kuruluş Osman'ın kıran kırana reyting çarpışmanın birincisi kim oldu? 9