Ana sayfa Dizi Haberleri Off Teşkilat reytingde patladı; Arıza çarpıldı, Menajerimi Ara çöktü, Hercai döküldü, sadece Kefaret ayakta kaldı!

Off Teşkilat reytingde patladı; Arıza çarpıldı, Menajerimi Ara çöktü, Hercai döküldü, sadece Kefaret ayakta kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında dün akşam ikinci bölümü yayınlanan Teşkilat dizisinin tüm kategorilerde reytinglerinin patlama yapması dikkat çekiyor… Dizi özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde Masumlar Apartmanı gibi bu sezonun rekorları olarak ifade edilebilecek oranlar elde etti. TRT dizisi bunu daha ikinci bölümünde yakaladı. Totalde de Teşkilat, bu sezonun en başarılı oranlarından birisine ulaştı.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta gibi isimlerin buluştuğu Teşkilat dizisinin ikinci bölümündeki bu sıçrama yapımın başarısını da bir kez daha ortaya koydu. Pazar akşamları Teşkilat’ın yaptığı bu büyük çıkış, diğer tüm diziler için bir yıkım tablosu ortaya çıkardı…

Teşkilat tüm kategorilerde ezici bir şekilde üstünlük kurdu. Zirvede tek başına yer alan TRT1 dizisi; Kefaret, Arıza, Menajerimi Ara ve Hercai dizilerinin ise çok sert şekilde düşüşler yaşamasına neden oldu. Pazar akşamları artık Teşkilat gibi bir yapımın karşısında ortalama reytingler alabilmek bile başarı sayılacak gibi duruyor. 14 Mart Pazar akşamı bir tek Fox TV ekranındaki Kefaret dizisi ortalama olarak sayılabilecek reytingler alabildi.

Kefaret, Arıza, Menajerimi Ara ve Hercai dizileri Teşkilat karşısında ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Adeta bu dizilerin tutkunları Teşkilat tarafından mıknatıs gibi çekildi.

Kefaret, geçen hafta iyi direnmişti. Ancak bu hafta reytingler düştü. Ortalama oranlar geldi ama Kefaret yine de Teşkilat’tan sonra en başarılı dizi olmayı da başardı. Kefaret, totalde 7. olurken, AB ve ABC1 gruplarını ise 6. sırada bitirdi. Bu bile çok büyük bir başarı…

Show TV’nin Arıza dizisi çok kötü etkilendi ve ortalamanın altına gelen reytingleri ile şaşırttı. Sadece totalde günü 9. bitirebilen dizi, diğer kategorilerde ilk 10 listesine bile giremedi.

Zaten bir süredir düşüş yaşayan Hercai dün akşam da izleyici kaybı yaşadı. AB ve ABC1’de çok kötü oranlar geldi. AB’de günü ancak 48.tamamlayan Hercai, tüm kişilerde ise ancak 11. olabildi. Dizinin sezon sonunu görmesi bile sürpriz olabilir.

Menajerimi Ara dizisi de Teşkilat’tan çok kötü etkilenen yapımlardan birisi oldu. AB’de günü 7. bitiren dizi, en güçlü olduğu bu kategoride bile çok düşük oranlar aldı. AB’de 28. ve ABC1’de ise 16.olan Menajerimi Ara için bu sonuçlar büyük bir hayal kırıklığı oldu.

İşte 14 Mart Pazar günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Off Teşkilat reytingde patladı; Arıza çarpıldı, Menajerimi Ara çöktü, Hercai döküldü, sadece Kefaret ayakta kaldı! 7